VIDEO „Milý pane prezidente, my vás nedáme. Nevšímejte si těch ksindlů, jednou si je podáme.“ Píseň na podporu Zemana

27.01.2017 12:40

Zdá se, že politické písně s politickými tématy zažívají svou renesanci. Hudebník Quido MC na sebe upoutal pozornost kupříkladu písní „Ruskej šváb“ o prezidentu Zemanovi. Nechybí ani Olivie Žižková se svými písněmi o nutnosti bránit evropskou kulturu. A teď je tu další song s politickým vzkazem. Světlo světa spatřila píseň namířená proti médiím hlavního proudu. Oslavuje Miloše Zemana.

VIDEO „Milý pane prezidente, my vás nedáme. Nevšímejte si těch ksindlů, jednou si je podáme.“ Píseň na podporu Zemana
Foto: archiv
Popisek: Miloš Zeman na domažlické střední škole

„Dnes už i malé dítě ví, že ve zprávách se pravdu nedozví,“ začíná píseň nazvaná „Milý pane prezidente“. V doprovodném klipu sedí před obrazovkou dvě děti a koukají se na televizní zprávy. Jenže nekoukají na televizi, jak ji známe z obchodů. Hledí do popelnice, ze které se sypou odpadky. Klip koluje po internetu, k vidění je na serveru YouTube.

Podle autorů písně, kteří vystupují pod přezdívkou „Dva muži z davu“, už jsme došli tak daleko, že komedianti rozvrací naši společnost a média neříkají pravdu, protože jsou koupená Andrejem Babišem (ANO) a dalšími boháči.

„Milý pane prezidente, my vás ale nedáme. Nevšímejte si těch ksindlů, jednou si je podáme. Oni už se zaprodali, tihle zrádci národa. Ještě, že Vás v čele máme, Vaše odvaha nám sílu dá,“ vyřvává muž do mikrofonu za doprovodu elektrických kytar. Na prsou vystavuje českého lva a za sebou má státní vlajku. Kolega je na tom stejně.

Současní politici, právě s výjimkou prezidenta, jsou podle zpěváků proti vlastnímu lidu. Na své spoluobčany posílají strážce zákona, potírají svobodu projevu a slouží cizím zájmům. Jenže tentokrát podcenili sílu českého národa, který se postavil na odpor a hodlá hájit své hodnoty a svého prezidenta. I proti novodobým diktátorům.

Pak už následuje refrén: „Ještě, že Vás v čele máme, Vaše odvaha nám sílu dá.“ Po celou dobu se v klipu střídají pohledy na českou vlajku, záběry z demonstrací na podporu prezidenta Zemana, ale i proti němu, a na policii zasahující proti lidem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…