VIDEO Naštvaný Robert Fico útočil na veřejnoprávního moderátora

14.03.2016 15:32

Moderátor RTVS Martin Strižinec rozčílil v nedělním diskusním pořadu premiéra a lídra strany Směr-SD Roberta Fica.

VIDEO Naštvaný Robert Fico útočil na veřejnoprávního moderátora
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér SR Robert Fico

Dusno začalo být poté, co položil otázku Andreji Hrnčiarovi ze strany #SIEŤ. „Jedinou ambicí Sítě je fungující stát, ve kterém se nekrade a který zvedá kvalitu vlastních služeb. Zeptám se vás na rovinu: Dá se to s Robertem Ficem a se Směrem?“ zeptal se moderátor. 

„To snad žertujete, pane redaktore,“ ohradil se Fico. „Velmi vás žádám, odpusťte si tyto poznámky,“ opakoval dokola Fico. Moderátor se pak jen marně bránil, že svou otázku myslel samozřejmě v politické rovině. 

Video najdete ZDE

Po slovenských parlamentních volbách, které se uskutečnily minulý týden, probíhá v zemi stálé vyjednávání. Podle posledních informací nebude vytvořena široká koalice pravicových stran, neboť případnou koalici odmítla nacionalistická Slovenská národní strana. Strana Most-Híd následně změnila svůj dosavadní odmítavý postoj k povolebním jednáním se sociálními demokraty Roberta Fica. Fico byl pověřen hlavou státu k sestavení nového kabinetu jako vítěz voleb. Původně však kromě SNS ostatní parlamentní strany spolupráci s jeho Směrem odmítaly. Směr, SNS a Most-Híd by tak ve 150členném kabinetu měly přesnou polovinu křesel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…