VIDEO Nějaká smažka? Balím ženy, piju alkohol a nebudu se měnit! nadává válečný veterán feministkám

07.02.2019 10:21

Bezpečnostní poradce a válečný veterán, člen Útvaru rychlého nasazení Lumír Němec sdílel na svém facebookovém profilu dvě vida o toxické maskulinitě.

VIDEO Nějaká smažka? Balím ženy, piju alkohol a nebudu se měnit! nadává válečný veterán feministkám
Foto: Archiv Lumíra Němce
Popisek: Lumír Němec

"Jsem toxicky maskulinní muž a jsem na to patřičně hrdý," říká Lumír Němec úvodem svého videa. Následně se diváků ptá, zda vědí, co je to vlastně za označení. "Myslíte si, že je to nějaká smažka nebo muž otrávený toxickými chemikáliemi? Tak to se hluboce mýlíte. Toxické mužství je nový terminus technicus, který vyprodukovala naše současná, již dost zblblá společnost. O co se jedná? Tímto výrazem se míní sociálně kulturní konstrukt pravého muže, který zdůrazňuje sílu a dominanci na úkor emocí a vnímavosti," popisoval Němec.

Anketa

Udělal Zeman dobře, když blahopřál Juanu Guaidóovi k převzetí úřadu prezidenta Venezuely?

hlasovalo: 14871 lidí

Podle některých odborníků, dodává Němec, tento model soustavně ovlivňuje děti, a tak vychovává další generaci toxicky maskulinních mužů. On sám sebe pak popsal jako muže, který se jako dítě pral a který, když vidí přejetou kočku, není dojat k slzám.

"Ženy balím a nenechávám se balit, piju alkohol a žvýkám tabák. A rozhodně na tom nemíním nic měnit. Svého syna jsem vychoval k obrazu svému a věřím, že i on vychová mé vnuky stejně," dodal s tím, že on se nechce dožít doby, kdy budeme mít ulice plné perfektně vypadajících mužů, kteří sice nezabijí mouchu, ale zato si popláčí na lavičce v parku, protože je dojal rozkvetlý strom.

Nyní vydal další pokračování svého videa. "Ve vašich komentářích jste mě podporovali, nebo nazývali impotentním zamindrákovaným debilem," popsal Němec a dodal, že nikdy neřekl, že jeho názor je jediný správný. "Je mi úplně fuk, jestli je můj soused muslim, křesťan, gay nebo černoch. Ovšem do té doby, pokud nebude chtít, abych žil a choval se jako on. A pokud tyto své požadavky ještě podpoří nějakými svými výhrůžkami, pak zde máme problém," dodal. Zmínil také to, že se mu nelíbí, jak se současný svět mění. 

"Chlapi přestávají být chlapi a ženy přestávají být ženami. Pokud má někdo jiný než mainstreamový názor, je okamžitě označen za rasistu, xenofoba, homofoba nebo šovinistický machistický prase," dodal závěrem se slovy, že se nechce vrátit do doby před 100 lety, ale zároveň nechce, aby proto, že se mu líbí ženy, byl vyvrhelem společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…