VIDEO Neskutečný nářez imigrantům od americké černošky: Váš čas vypršel. Je konec. Díky bohu za Trumpa!

25.02.2017 17:24

Odpůrci Donalda Trump říkávají, že se chová jako rasista a že ho většina černochů nepodporuje. Stejně tak odpůrci Donalda Trumpa říkají, že se nový šéf Bílého domu chová jak šovinista a většina žen ho proto nemá v lásce. Jedna černošská dáma se rozhodla ukázat, že ani jedno z těchto tvrzení neplatí, alespoň v jejím případě.

VIDEO Neskutečný nářez imigrantům od americké černošky: Váš čas vypršel. Je konec. Díky bohu za Trumpa!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka USA

Na serveru YouTube je k vidění video, na němž se jedna černošská dáma tvrdě opřela do mexických imigrantů mířících do USA a poděkovala Trumpovi za to, že jim chce zatnout tipec.

Postěžovala si, že imigranti překračují zákon. Tím se ještě imigranti z Mexika prý ještě neodlišují od jiných lidí. Také bílí Američané nebo Afroameričané někdy páchají trestné činy. Jenže pak jdou do vězení. Vztahuje se na ně pravidlo „třikrát a dost". Toto pravidlo říká, že když se někdo dopustí závažných trestných činů třikrát po sobě, je zřejmě nenapravitelný a ve vězení by si měl pobýt opravdu velmi dlouho. Případně ho vůbec neopustit. A tady mají prý mexičtí migranti výhodu.

„Když moji lidé spáchají trestný čin, dopadne na ně pravidlo třikrát a dost. Když totéž spáchají vaši lidé, dostanou amnestii,dostávají dávky a neplatí daně," rozohnila se dáma.

Nechápe prý navíc, proč imigranti získávají práci, když ji její spoluobčané dlouho a marně hledají. „Ale váš čas vypršel," křičí dáma na imigranty na videu. Slibuje jim, že budou z USA brzy „vypakováni". „Je konec. Díky Bohu za Trumpa," provolává černoška a energicky přitom buší do stolu. „Měli byste se stydět," rozkřikla se na imigranty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…