VIDEO Olivie Žižková vypustila novou burcující píseň: Hrdí Češi, Slováci...

29.11.2016 19:47

Uděláme viac. Tak zní název nového hitu zpěvačky Olivie Žižkové. Stejně jako v předchozích písních zpěvačka vyzývá k soudržnosti před islámem a islámskými uprchlíky.

VIDEO Olivie Žižková vypustila novou burcující píseň: Hrdí Češi, Slováci...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Olivie Žižková

„Hrdí Češi, Slováci, naší slovenské duši, je, čo nás spája, rado se máva, tak blízká kultura, křesťanstvím je spojena, to nás dostává, sílu nám dává. Stejně ctíme Vánoce, Dušičky, Velikonoce, i to nás spája, duchovno dáva,“ zpívá Žižková v klipu, v němž se objevuje i Bratislavský či Pražský hrad.

„Naše blízké národy, vážící si svobody, ta nie je stála, preto sa nevzdáva,“ zpívá dál a mává vlajkami. „Urobime viac, kroky súznění sú v nás, nedajme si lásku naších blízkých národov vziať. Pojďme se smát, dobrou muziku si hrát,“ zní československy v písni. 

Vzpomíná také na slovenskou zpěvačku Daru Rolins, k níž se dlouhodobě snaží připodobnit. „Nenechme si náš vztah vzít a přátelství Čechů a Slováků někým narušit. Myšlenky nás jednotí, kultura nás nedělí, nie je čo skrývať,“ pokračuje. „Dobre se dívaj, o budúcnosti snívaj,“ znělo také v písni o bratrských národech.

„Jeden za všetky a všetci za jednoho též,“ vyzývá k tomu, aby se udělalo víc. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…