VIDEO Pavel Novotný prolomil všechna tabu: Zastřelit Volného z SPD! Stojí mi nad ním p*ro

04.02.2019 12:14

Luboš Xaver Veselý, moderátor z XTV, měl tentokrát velice prostořekého hosta: Pavla Novotného. Témata byla různorodá, od politiky k bulváru a zase zpět. Padla jména Zeman, Babiš, Soukup. A bývalý bulvární novinář si pouštěl pusu na špacír, například o kancléři prezidenta Zemana: „Ten frajer je normálně zralej na prokurátora. Ten už by byl před prokurátorem i v Botswaně nebo v Mongolsku, to už je kriminologická záležitost.“ A na konci Novotný odhodil jakékoli zábrany při komentářích o poslanci Volném.

VIDEO Pavel Novotný prolomil všechna tabu: Zastřelit Volného z SPD! Stojí mi nad ním p*ro
Foto: Repro Youtube
Popisek: Starosta Pavel Novotný a Luboš Xaver Veselý v Xaver Live

Jako první se Novotný rozčiloval, že i když je teď starosta Řeporyjí, není „bývalý král bulváru“. „Jsem furt král bulváru, vidíš někoho lepšího, talentovanějšího, než jsem já?“ obrátil se na Veselého. Ten nadhodil otázku, zda by se k povolání chtěl vrátit. Novotný řekl, že by si chtěl splnit své poslání a stát se investigativním novinářem, ale teď plánuje 8 až 12 let být starosta. Jeho nepřítelem je prý stále Marek Vít a nikdy na něj nepřestane upozorňovat. „Já doufám, že umře, že zmizí,“ svěřil se moderátorovi Novotný. „Já bych si strašně přál, aby Marek Vít umřel,“ opakoval šokovanému moderátorovi s tím, že se podle něj jedná o zrůdu, na kterou světská spravedlnost nestačí. „Zabít ho nedokážu, sám, ale přál bych si, aby to někdo udělal,“ dodal Novotný s tím, že, co říká, je hrozné a nechutné, ale prý je zvyklý říkat pravdu a nechce, aby Marek Vít ještě někomu ublížil.

Anketa

Měla by vláda zvýšit daně na tvrdý alkohol a hazard, jak naznačuje premiér Babiš?

78%
22%
hlasovalo: 6259 lidí

Probíral se také seriál ČT, Most! Novotný se radoval, že seriál zasazuje ránu „pitomým“ rasistům, kteří se prý nejdříve radovali, že seriál zastává jejich stanovisko. „Zprvu to považovali za velkou show, ale pak se ten seriál samozřejmě převrátil a teď chudáci před tím musí zavírat oči. Já si myslím, že nikdo neudělal pro integraci Romů do společnosti víc než tenhleten seriál, za posledních 30 let,“ vyjádřil se syn známého herce a baviče.

Další otázka byla, zda by kandidoval na prezidenta. Novotný to nevyloučil, ale dodal, že si uvědomuje, že je mimo Řeporyje nevolitelný. „Měl bych kandidovat, byl bych tím správným prezidentem, předsedou vlády a tak dále. Lid si mě nezaslouží, ale já to nemůžu tomu lidu vyčítat, že nemá tu informaci, že já jsem inteligentní, schopná bytost,“ okomentoval Novotný personu, kterou si vytvořil.

Od prezidentského úřadu přešel k Jaromíru Soukupovi, se kterým bývali přátelé a podle Novotného stále jsou. Dotkli se vzkazu, který Soukup poslal přes Moje zprávy. „Můžu ti ukázat SMSky, hned potom po vysílání jsem mu psal: ‚Co blbneš, ty vole?‘ A Jaromír mi psal: ‚Hele nemůžeš takhle, buď trochu normální.‘ Uvidíš z tý komunikace, že prostě musel,“ vysvětluje si Soukupův vzkaz jako tlak Kateřiny Brožové. Co chce Jaromír Soukup? „Nechce bejt ani europoslanec, ani poslanec, ani politik, on chce bejt respektovanej těmi ostatními politiky, těmi velkými chlapci, tak jako velkýma klukama v byznysu, chce bejt jako miliardář respektovanej...“ řekl starosta Řeporyjí, než ho Veselý přerušil tvrzením, že na to jde Jaromír Soukup „blbě“. „Já vím, že na to jde blbě, on to neví. Všichni to víme, že na to jde blbě. I jeho vlastní lidi vědí, že na to jde blbě,“ odvětil Soukupův bývalý zaměstnanec. Soukup je prý obklopen velmi kvalitními lidmi, ale nenechá si poradit. A zaměstnání na TV Barrandov je prý otázka toho být zadobře s Kateřinou Brožovou a neodporování majiteli.

Veselý pak požádal Novotného, ať v přímém přenosu „nedělá ksichty“, ovšem Novotný se stejně neudržel.

Další otázka směřovala na současnou ČSSD a názor na ni. Novotný začal předsedou strany, který je podle něj fajn chlap, nejlepší možný předseda sociální demokracie a je mu ho líto, protože ČSSD je podle něj vyřízená. „Ta strana je vyřízená ekonomicky, co se týče elektorátu, ta strana končí,“ diagnostikoval Novotný a dodal, že by partaj musela změnit komunikaci, najít nové osobnosti. „Hele, já si myslím, že ta strana je opravdu definitivně v jedný velký, nenávratný prdeli,“ shrnul to komunální politik.

Novotný též okomentoval Xaverovo video o Těžkém Pokondru s tím, že Romanu Ondráčkovi muselo přeskočit a jeho chování je podle něj destrukční. Ondráček by podle něj měl říct, co se všechno stalo, ve Frekvenci 1. Veselý se svěřil, že na slovo „cenzura“ je háklivý a že ji zažil v České televizi, ve Frekvenci 1 nikoliv.

Padl dotaz i na Babiše a jeho syna. Novotný uvedl, že premiéra rád nemá, označil ho za schopného, inteligentního a „zhoubu této společnosti“ a doufá, že již dlouho premiérem nebude. Podle něj celá kauza dokázala, jak je Marek Prchal, Babišův hlavní PR specialista, schopný v krizovém managementu. A pokud bude Babišovi nejhůř, prý přizná, že Čapí hnízdo byl dotační podvod a omluví se. Pochválil také reportéry Slonkovou a Kubíka, kterých si podle svých slov velice váží. „Věřím jim, věřím každýmu slovu, co v tý reportáži zaznělo, jsem přesvědčen, že Andrej (Babiš) jel do toho Švajcu to tam umlčet,“ řekl Novotný a dodal, že se v rodině premiéra muselo něco stát.

Od Babiše přešli k Zemanovi a jeho vyjádřením. Novotný pochválil mluvčího Ovčáčka a dodal, že pokud by dělal ministra, vzal by si ho jako mluvčího, protože je inteligentní a schopný. „Ta komunikace je velmi nešťastná v mnoha aspektech, ale vono je to strašně těžký přitom, co on dělá, co on říká, jak se chová. Já bych chtěl vidět kritiky Jiřího Ovčáčka, jak by to komunikovali oni sami,“ ohodnotil práci hradního mluvčího. A položil na oplátku Veselému možná řečnickou otázku, proč se Miloš Zeman nezbaví Vratislava Mynáře. „Ten frajer je normálně zralej na prokurátora. Ten už by byl před prokurátorem i v Botswaně nebo v Mongolsku, to už je kriminologická záležitost,“ myslí si bývalý král bulváru. Podle Veselého to Zemana nezajímá. Novotný hodnotil i Zemanovo rozhodnutí omilostnit Jiřího Kajínka jako čistý populismus.

Novotný také z internetového publika dostal lechtivější dotaz, která politička ho sexuálně nejvíc vzrušuje. Veselý dodal, že odpověď zná, že se jedná o Miroslavu Němcovou z ODS. „Ta za mlada,“ namítal Novotný a dodal, že se mu líbí poslankyně Pekarová-Adamová z TOP 09. „Mně se líbí černovlasé holky s malýma prsama,“ zdůvodnil to komunální politik.

Z bulvárního prostředí Veselý zmínil ještě tvrzení, že až Karel Gott zemře, tak bulvár zničí jeho ženu. „Ivana Gottová týrá seniora, Ivana Gottová je manipulátorka a jediný důvod, proč nebyla zničena bulvárem, je, protože přes ní vede přístup ke Karlovi, a ten přístup je naprosto nezbytný pro některá média,“ vysvětlil Novotný a dodal, že po Gottově smrti s ní bulvár skoncuje. „Víme všechno, Ivano, víme o tom Mělníku, víme o těch Holešovicích, víme, jak jsi donutila Dominiku přes Karla vzdát se dědictví, víme všechno,“ poslal vzkaz dotyčné.

Na konci došlo i na Tomia Okamuru: „Šíří nenávist, živí ho xenofobie, rasismus, ten člověk vyvolává v lidech to nejhorší, co v nich je. Pohrdám jeho voliči, je mi jich líto, jsou to duševní mrzáci do jednoho; a pohrdám Tomiem Okamurou, za to, že šíří nenávist, xenofobii,“ tvrdí starosta Řeporyjí. I Lubomír Volný z SPD od Novotného sklidil nadílku: „To ti je možná ještě větší hovado než ten Okamura. Volnýho bych normálně postavil ke zdi a bez posledního slova ho zastřelil,“ vyjádřil se o přinejmenším kontroverzním politikovi a dodal, že v antické Spartě „takové duševní mrzáky házeli z útesu“. Volný se podle něj vymkl kontrole Tomia Okamury. „On je hodně na peníze, pan Volný,“ dodal Novotný, načež znovu zopakoval, že se vymkl kontrole předsedy SPD, a uvedl, že bude se zájmem sledovat, co Volný ještě předvede. „Stojí mi u toho péro, normálně, když to pozoruju,“ svěřil se na závěr bývalý bulvární novinář.

Celý rozhovor ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…