VIDEO Perné chvilky irské novinářky z veřejnoprávní televize s Donaldem Trumpem

28.06.2017 20:03

Prezident Spojených států si během telefonátu s irským premiérem zaflirtoval, nikoli však s premiérem Leo Varadkarem, jenž se netají tím, že je homosexuál. Trump si během telefonického hovoru s předsedou irské vlády ke stolu přivolal jednu z irských reportérek, které telefonát sledovaly, a premiérovi sedícímu v tu chvíli na druhé straně Atlantiku vychvaloval její krásu.

VIDEO Perné chvilky irské novinářky z veřejnoprávní televize s Donaldem Trumpem
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

45. prezident USA Donald Trump ukázal, že stále dokáže překvapit. Když telefonoval s předsedou irské vlády Leo Varadkarem, přivolal si ke stolu jednu z irských reportérek a vyptával se jí, pro jakou televizi či noviny pracuje, a vynášel takřka do nebes její krásu. Blonďatá reportérka Caitriona Perry posléze umístila na sociální síť Twitter video zachycující tento moment a označila situaci za bizarní.

„Video z bizarního okamžiku, kdy si mě během telefonu s premiérem Leo Varadkarem zavolal k sobě,“ uvedla scénku s Trumpem Caitriona Perry, která pracuje pro irskou veřejnoprávní televizi RTÉ.

„Wow, máme tady mnoho reportérů z vašeho irského tisku. Sledují nás a zrovna odcházejí z místnosti,“ hlásil do telefonu Trump irskému premiérovi. Mezi irskými novináři se ozval smích. V tu chvíli prezidentovu pozornost upoutala blondýnka v červených šatech a zavolal si ji k sobě.

„Vy tam, pojďte sem, pro koho pracujete?“ ukázal na ženu Trump. „My tu máme vaše nádherné irské novinářky,“ říkal mezitím premiérovi znovu do telefonu.

Novinářka se americkému prezidentovi představila jako Caitriona Perry z RTÉ News a Trump irskému premiérovi sdělil, že se reportérka krásně usmívá. Perry se rozesmála a vzdálila se od prezidenta.

 

 

Jen Trump ví, co mu nejmladší premiér v historii Irska Leo Varadkar odpovídal. Nový předseda vlády v této poměrně konzervativně smýšlející zemi upoutal pozornost nejen tím, že je prvním premiérem, který se otevřeně přihlásil k homosexuální orientaci, ale jde také o prvního premiéra Irska, jenž je indického původu.

Někteří Američané se pak za chování svého prezidenta omlouvali. Na sociální síti Twitter psali, že se Trump během telefonátu s irským premiérem choval nevhodně. „Přijměte, prosím, omluvu od alespoň jedné Američanky, napsala pod příspěvkem v diskusi jedna žena. „A tady je druhá omluva. Nemohu pochopit, proč se takhle vyjadřuje. On je na úrovni čtrnáctiletého kluka,“ dodala na adresu svého prezidenta další dáma. Vzápětí přibyla omluva třetí, čtvrtá a další. Prezident Trump se prý chová naprosto žalostně. Jeden z mužů doplnil, že se málem pozvracel z toho, co viděl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…