VIDEO Petr Kamberský poslal ODS do hajzlu

23.02.2016 9:35

Video k inkluzi, které na svém facebookovém profilu sdílel předseda ODS Petr Fiala, rozpálilo doběla novináře a komentátora Lidových novin Petra Kamberského. Ten jej následně převzal a s komentářem si rozhodně nebral servítky.

VIDEO Petr Kamberský poslal ODS do hajzlu
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Ministryně Valachová přišla s nápadem, že všechny děti s handicapem budou postupně chodit do běžných škol. Není to dobrý nápad,“ uvedl ke svému videu Fiala. 

A Kamberský kontruje: „Takže ODS si našla konečně toho správného nepřítele – stejně jako Blesk. Jděte do hajzlu, fakt. A až tam budete se svejma sedmi procenty sedět, tak se nedivte, že lidi volej socany, lidovce a Babiše, protože na nenávisti a odporu budou stejně sbírat body jiný partaje.“ A poznamenal následně i celé jméno, tituly a funkce Petra Fialy. „Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., bývalý ministr školství a rektor Masarykovy univerzity,“ napsal.

„Pro řadu dětí je lepší, pokud se vzdělávají ve speciálních či praktických školách. Navíc paní ministryně dobře nepřipravila školy ani veřejnost na tuto změnu. Celý systém vypadá spíše tak, že zatíží školy a zkomplikuje život spoustě lidí,“ uvedl také Fiala ve videu.

Video ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…