VIDEO Pořádná „hospodská“ rvačka. Ale tentokrát se do sebe pustili muslimští muži a ženy

05.08.2016 4:45

Muslimští uprchlíci se v Německu opět dostali do centra pozornosti. Tentokrát naštěstí nešlo o teroristický útok, ale o drsnou rvačku. V dortmundském registračním centru se do sebe pustili muži i zahalené ženy.

VIDEO Pořádná „hospodská“ rvačka. Ale tentokrát se do sebe pustili muslimští muži a ženy
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Menší uprchlický tábor pro rodiny s dětmi v Ankawě. Jde o křesťanskou čtvrť Arbílu, čtvrtého největšího města v Iráku

Nejenom německým internetem koluje krátké video, které opět nevrhá příliš dobré světlo na muslimské uprchlíky. Sedmatřicetisekundové video ukazuje, jak se do sebe velmi tvrdě pustilo přímo v registračním centru v Dortmundu několik muslimů. Vzduchem lítaly nejenom nadávky, kopance a pěsti, ale rozzuření žadatelé o azyl obou pohlaví se do sebe pustili také židlemi. Na záběrech je vidět, že velmi aktivně si v bitce počínaly také zahalené ženy.

Jak je vidět na záběrech krátkého videa, v místností registračního centra na Huckarder Strasse to vypadá jako na bojišti. Rozlícení muslimové se do sebe pouštějí hlava nehlava a někteří vypadají, jako by byli úplně mimo sebe. Obzvlášť nebezpečně vypadá zákrok muže v modrém tričku, který zaútočil zezadu na svoji bezbrannou oběť. Ta byla vážně zraněna a podle informací britského deníku je nyní v péči lékařů v místní nemocnici.

 

Video se bezprostředně po události objevilo na sociálních sítích i na YouTube a do dnešního dne jej viděly desítky tisíc lidí z celého světa. Nejvíce se k incidentu vyjadřují samotní Němci, kteří se vysmívají ekonomickým analýzám publikovaným v mainstreamových médiích, podle kterých uprchlíci pozvednou německou ekonomiku. Jiní diskutéři pranýřují přímo kancléřku Angelu Merkelovou a nepokrytě se vysmívají jejímu sloganu „Wir schaffen das“ (My to zvládneme).

Celý text v angličtině je ZDE.

Na místo incidentu byli okamžitě přivoláni policisté, kteří však doposud nedokážou výbuch násilí vysvětlit. Do rvačky v každém případě byli zapojeni uprchlíci obou pohlaví ve věkovém rozpětí mezi 14 až 37 lety. „Incident vypukl v čekárně registračního centra. Vše začalo slovními urážkami a brzy přerostlo ve fyzické útoky všech proti všem. Jako zbraň byly použity i židle a další předměty, které žadatelé o azyl našli v místnosti,“ cituje britský deník policejního mluvčího.

Lékařskou pomoc muselo vyhledat pět osob, mezi kterými byla třiatřicetiletá žen a muži ve věku devatenácti, jednadvaceti, šestadvaceti a sedmatřiceti let. Naopak k výslechu byli předvedeni tři účastníci incidentu ve věku čtrnácti, patnácti a dvaceti let. „Všichni však byli podle mluvčího policie později propuštěni. Policejní vyšetřování je nyní v plném proudu a pravděpodobně vyústí v několik obvinění,“ uzavírá britský deník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…