VIDEO Zdeněk Škromach ukázal u bazénku...

11.07.2014 9:28

Místopředseda Senátu Zdeněk Škromach (ČSSD) proslul kromě své politiky také odlehčeně pojatým videoblogem Hovory od bazénku. V jednotlivých spotech diskutuje více či méně závažné společenskopolitické problémy. V nejnovějším díle zmiňuje obvyklé sluníčko, kafíčko, ale také třeba ponožky v sandálech nebo přistěhovalectví.

VIDEO Zdeněk Škromach ukázal u bazénku...
Foto: Filip Ferbie
Popisek: Mezi čestnými hosty na koncertu seděl také pohublý místopředseda Senátu PČR Zdeněk Škromach (vlevo) a hejtman Zlínského Kraje Stanislav Mišák

Přišlo léto a s ním se vrátil i místopředseda Senátu Zdeněk Škromach se svými již legendárními Hovory, během nichž diskutuje o tématech vážných i těch méně vážných. V nejnovějším díle vítá politik své diváky z posezení na houpací lavici. Vzhledem k nepřízni počasí totiž půjde o Hovory "od", nikoli "z", bazénku, jak politik podotýká.

Hned na úvod nastínil úsměvné téma - ponožky v sandálech. Pro tuto módu jsou Češi velmi kritizováni, ale Škromach si z toho hlavu nedělá a sám na kameru ukazuje, že je rovněž zastáncem tohoto trendu.

Na přetřes přijde prý i počasí, ale také vážnější témata, jako jsou například důchody. Kromě toho hodlá navázat na předchozí Hovory z bazénku a pohovořit i o problematice mezinárodní. Palčivá je podle něj například otázka běženců z Afriky, kteří přicházejí do Evropy a jejichž problémy musíme řešit.

Senátor zve zájemce na kávičku u bazénku

Škromach diváky vyzval ke sledování jeho pořadu a nastolování otázek. Potkat se s ním je možné i prý přímo u něj, jak naznačil. “Tak jako včera tady proběhlo zajímavé setkání s hejtmanem Michalem Haškem. Zavítala i moje spolužačka Maruna Vízová. A stejně tak je možné hovořit o vašich tématech, a pokud budete mít cestu kolem, tak je možné se tady u bazénku potkat, dát si kafíčko a popovídat si o tom, co lidi zajímá,” vyzval všechny senátor.

Závěrem uvedl, že je možné čekat vážná, nevážná a mnohdy prý i srandovní sdělení. Od toho je prý léto a doba bazénku, rozloučil se Škromach s přáním hezkého dne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…