VIDEO Romský zpěvák Gipsy a jeho hádka s fanouškem během koncertu: Vyp*cej mě, zmr*e, fuck off, křičí Banga

24.01.2017 14:10

O kapele Ortel i romském zpěvákovi Radku Bangovi alias Gipsym.cz se v poslední době hojně mluvilo. Důvodem je ocenění kapely na Českém slavíku a protestní Bangův odchod ze sálu. Oběma interpretům se před časem věnoval i pořad 168 hodin ČT24.

VIDEO Romský zpěvák Gipsy a jeho hádka s fanouškem během koncertu: Vyp*cej mě, zmr*e, fuck off, křičí Banga
Foto: gipsy.cz
Popisek: Radek Banga alias Gipsy.cz

Kapela Ortel je mnohými kritizována za to, že je nacionalistická a její přívrženci fandí nacismu. Na březnovém koncertě kapely její fanoušci například v předsálí zdvihali pravici a pokřikovali Sieg Heil, což je vidět na záběrech, které ČT poskytl dokumentarista Vít Klusák.

„Mně se samozřejmě téma té extrémní pravice velmi dotýká. Protože rodinu jsem měl v koncentráku. Nejenom já, ale i moje žena. Navíc tam v té mé rodině to bylo hodně smutné. Protože mí tři prastrýcové byli i s dědou v odboji. Jeden padl přímo jako voják československé armády. Dva byli uvězněni gestapem a nakonec při bombardování umřeli. A ten můj děda, ten teda prošel několik těch koncentračních táborů. A v podstatě zázrakem to přežil,“ zmínil Radek Banga. Ten se podle vlastních vyjádření potýká s velkou nenávistí a mnohé se mu vrací zpět.

ParlamentníListy.cz ovšem získaly šest let starý audiozáznam, který dokazuje, že právě Gipsy neměl nikdy s konflikty a vulgaritami potíž. Ba naopak. Poté, co mu jeden z fanoušků pod pódiem vzkázal „jdi do hajzlu“, Banga okamžitě reaguje a dotyčného ve vteřině a se smíchem zalije sprchou drsných výrazů (ty jsou slyšet od času 8:20). Co přesně Gipsy řekl? „Ty taky, čau, mám tě rád, vyprcej mě, zmrde, fuck off!“

Anketa

Je Donald J. Trump nemístně zlý a hrubý na novináře?

1%
hlasovalo: 10323 lidí

Pod videem, které vidělo už 150 tisíc uživatelů Youtube.com, je rovněž řada drsných příspěvků, zřejmě od Bangových podporovatelů. Jako například: „Ty zmrde zkurvenej vyjebanej :DDDDDDDDDDDDDDDDD neprcej s gipsym :D“ nebo „rozumiš tvymu tematu? vtom žiju pičo .. okéj okej tak si dej zkoušku pičo :D :D :D :D :D jsem se rozbrečel smíchy :D“.

Už v minulosti přinesla naše redakce přepis textů, které mohou slyšet všichni (včetně dětí) právě na internetu, případně CD nosičích. Jejich autorem je zřejmě právě Banga. Připomeňme: „Hej, kundo, si moje celá nahá. Ožral sem tě a překecal, že si ta pravá,“ pokračuje skladba o tom, jak dívce ojede prdel a postříká jí ksicht. „A ráno tě vyhodim z bytu jak nic. Hodiny, minuty nekoukám na oči. Koukám se na kozy, chci vylejt koule,“ zpívá dál s přáním natočit si dívku a jebat perverz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…