VIDEO Spadne vám čelist a dojdou slova. Je tu nová angažovaná píseň umělecké fronty s Babišem a Zemanem

09.09.2017 11:13

Dvojice Miloš Pokorný a Radek Ondráček alias Těžkej Pokondr si v nejnovějším klipu K*etén vzala na paškál prezidenta Miloše Zemana, šéfa hnutí ANO Andreje Babiše i prezidenta USA Donalda Trumpa.

VIDEO Spadne vám čelist a dojdou slova. Je tu nová angažovaná píseň umělecké fronty s Babišem a Zemanem
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Ve videu se kromě zmíněné dvojice objevuje také moderátor populární soutěže Tvoje tvář má známý hlas Ondřej Sokol. Ten kromě hraní sebe sama – celé video totiž soutěž připomíná, ztvárnil i hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. 

„Vypadáš jako,“ zní název soutěže, v níž podle moderátora vystoupí „dva kreténi“ – ukazuje právě Sokol na Ondráčka s Pokorným. „Já jsem kretén. Strašnej kretén,“ zpívají oba muži. V klipu se pak představuje žonglující Andrej Babiš s Čapím hnízdem na hlavě, házející koblihy do publika. 

„Dej si na mě pozor, jsem ten, kdo má vždycky názor lepší než ten tvůj,“ zaznívá pak také v písni. „A kdo ten můj názor neuzná, napíšu mu, že je buzna a pak ho anděl strážný opatruj. Vím, že nejlepší je Putin, a když ti není po chuti, vysvětlím ti, že máš v hlavě prejt,“ zpívají muži. „Jsem odborník na migraci a kdo mě neuzná, je pro mě havloidní šmejd,“ dodávají v písni muži.

V roli Zemana, jak mává holí na premiéra Bohuslava Sobotku při podávání demise, se představil imitátor Petr Jablonský. Závěrem klipu se pak objevil Lukáš Pavlásek v roli Donalda Trumpa, jenž ochutnal hamburger a následně ukázal na diváky zdvižené prostředníčky. V klipu si také zahráli Martin Zounar, Martin Dejdar, Richard Genzer a Bohumil Klepl.

„Krásné, že? Jako by tu s námi dnes byli doopravdy, kreténi,“ uzavřel Sokol celou produkci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…