VIDEO Synáček Jana Rejžka, také ,,umělec", zatčen: Mlátil a věznil ženu, zle jí ublížil. Prý hodně pil

12.07.2017 6:44

Filmový a hudební publicista Jan Rejžek ze svého syna Jáchyma asi příliš radosti nemá. Server Tíseň.tv ve spolupráci s Aktu.cz totiž vypátraly, jak Jáchym Rejžek, který vystupuje jako raper Churchill, věznil a zmlátil dívku u sebe doma. Na místo dokonce musela přijet policie. Takovéto chování Rejžka juniora navíc podle jeho spolubydlícího není nijak ojedinělé.

VIDEO Synáček Jana Rejžka, také ,,umělec", zatčen: Mlátil a věznil ženu, zle jí ublížil. Prý hodně pil
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

K domácímu násilí vyráželi policisté kolem třetí hodiny ráno. O pomoc je požádala žena, která dle svých slov byla vězněna v bytě. Mimo jiné také uváděla, že ji někdo mlátí a že se z daného místa nemůže dostat. 

Muži zákona sice danou lokalitu chvíli hledali, následně se jim však podařilo ženu z bytu zachránit. Kvůli jejím zraněním byla následně přivolána záchranná služba. Žena měla totiž poraněný obličej, zřejmě zlomený nos, a především trpěla poruchami vědomí. Kromě modřin měla také řezné rány na ruce. Jak píše server Tíseň.tv, útočník ji měl s tyčí v ruce vyhrožovat, že ji zabije. A server Aktu.cz dodává, že tyč již v jednom případě vzal na spolubydlícího, jehož také napadl.

VIDEA ZDE

Násilníkem, kterého policisté zadrželi na místě, pak prý skutečně byl Jáchym Rejžek, syn slavného publicisty Jana Rejžka a šéfdramaturgyně České televize Aleny Müllerové. Podle informací serveru je stále zadržen. 

„Pane Rejžku, můžete mi říct, proč jste napadl tu dívku?“ zeptal se mladého muže redaktor, který jej natočil. Ten se úvodem představil, že je ze zpravodajství. „Já jsem žádnou dívku nenapadl,“ odvětil mu Rejžek.

„Tady je pořád něco takového. Nějaké potyčky,“ sdělil spolubydlící Rejžka k celé události. Jeho samotného pak Rejžek napadl, mladík však utekl.

„Přišel mi takový mimo. Hodně pil. Byla jsem jednou svědkem, když dříve na hřišti obtěžoval jednu holku. Musel kamarád zasahovat, aby ji nechal bejt. Přiožralej, možná na drogách, já nevím. Ale teď jsem slyšela, že zase na něčem asi jede,“ podotkla pak jedna ze svědkyň.

 

reklama

autor: vef

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …