VIDEO Trump veřejně zaútočil na sličnou moderátorku

19.03.2016 10:35

Donald Trump se zostra pustil do populární moderátorky kanálu Fox News Megyn Kelly. Stanice se jedné ze svých hvězd důrazně zastala a vzkázala Trumpovi, že je „posedlý“. Informuje o tom agentura Reuters.

VIDEO Trump veřejně zaútočil na sličnou moderátorku
Foto: repro Fox News
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

„Jedovaté útoky Donalda Trumpa proti Megyn Kelly a jeho extrémní, až chorobná posedlost její osobou není důstojná prezidentského kandidáta,“ napsala Fox News v pátečním prohlášení. Megyn Kelly je příkladná novinářka a stanice je prý pyšná, že ji má ve svých řadách. Trump by si prý proto měl odpustit surové a sexistické útoky.

Spory mezi zmíněnými osobnostmi trvají už od srpna loňského roku, kdy stanice vysílala jednu z prezidentských republikánských debat. Kelly při ní poukazovala na Trumpovy dřívější vztahy se ženami, a možného příštího prezidenta USA tím zvedla ze židle. Vysmál se moderátorce slovy, že je tak útočná snad proto, že menstruuje. Na sociální síti Twitter v pátek Trump označil Megyn Kelly za „bláznivou“ a své příznivce vyzval k bojkotu této dámy.

„Každý by měl bojkotovat show @megynkelly. Sledovat ji nestojí za to. Vždycky tam útočí na Trumpa. Ona je nemocná a nejvíc přeceňovaná osoba v televizi,“ napsal Trump v pátek. Možný příští prezident USA tvrdí, že je proti němu Kelly zaujatá a rozhodně neinformuje vyváženě.

VIDEO: Televizní debata, v níž to mezi Trumpem a moderátorkou jiskřilo

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…