VIDEO Vážený pane prezidente... Na Hrad zamířil opravdu zajímavý vzkaz

19.10.2015 14:01

Hudebník, který vystupuje pod pseudonymem Quido MC, označil zhruba před rokem prezidenta Zemana na základě jeho výroků k Rusku a dění na Ukrajině za ruského švába. Nyní pro něho natočil video vzkaz, jenž zakončil u mnohých našich politiků oblíbeným gestem.

VIDEO Vážený pane prezidente... Na Hrad zamířil opravdu zajímavý vzkaz
Foto: Daniela Černá
Popisek: Prezident Miloš Zeman při návštěvě Zlínského kraje

„Vážený pane prezidente, jsem tak rád, že po intelektuálovi Havlovi, kterému nikdo nerozuměl, jste naším prezidentem vy. První lidový prezident,“ spustil sarkasticky hudebník. Předchůdce Zemana v prezidentském úřadě Václav Klaus prý také nebyl špatný, ale kvalit naší současné hlavy státu nedosahoval. „Některé jeho názory, kupříkladu na Rusko, byly výborné, ale měl takovou protivnou středoškolskou dikci. Hrozně mi lezla na nervy,“ vyprávěl Quido MC.

Na prezidentu Zemanovi se hudebníkovi „líbí“ to, že klidně nablije do svatováclavské koruny či v rádiu říká, co ho napadne. V angličtině prý také válí, o čemž se přesvědčil sám Quido MC, který prezidentovi rozumí, byť anglicky vůbec neumí. Quido MC s notnou dávkou sarkasmu ocenil také prezidentovu zahraniční politiku. Vstřícný postoj našeho nejvyššího ústavního činitele k Číně a opomíjení lidských práv je prý správný, neb Čína nám dodá všechno. „Třeba i lidské orgány. Tady bych pro vás měl tip – játra politických vězňů, zejména ze sekty Falun Gong – čistá, bez poskvrnky,“ doporučil hudebník prezidentovi.

„A to Rusko, náš slovanský bratr. Lidských práv se nenajíme, ani si jimi nezatopíme. Ale tu ropu potřebujeme. Doufám, že si u nás časem získáte stejné postavení, jaké má v Rusku váš vzor Vladimir Putin,“ rýpal Quido MC do Zemana. Nakonec došlo i na uprchlíky, k nimž zaujímá prezident nesmlouvavý postoj. „Já bych je do Evropy nepouštěl. Možná, že by bylo nejlepší je hned postřílet na hranicích,“ sarkasticky konstatuje hudebník, jenž prezidentovi Zemanovi skrze video na Youtube.com poslal zdvižený prostředníček.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…