VIDEO Vítěz Boris Johnson triumfálně nakráčel před kamery: Brexit bude, konec ubohým řečem

13.12.2019 10:05

„Brexit bude, je konec ubohým řečem o druhém referendu!“ Staronový premiér Boris Johnson předstoupil po svém jasném volebním vítězství před voliče a promluvil. Přislíbil, že skutečně dokončí Brexit a postará se o to, aby britská ekonomika zezelenala a Británie se stala uhlíkově neutrální zemí.

VIDEO Vítěz Boris Johnson triumfálně nakráčel před kamery: Brexit bude, konec ubohým řečem
Foto: repro Youtube
Popisek: Britský premiér Boris Johnson

Po osmé hodině ranní vysílala Česká televize Vánoční Studio 6 z Jilemnice. když tu náhle musela vysílání přerušit. „Boris Johnson nám, bohužel, nebo bohužel, prostě vstupuje do vysílání Studia 6,“ oznámil redaktor. A kamery zaměřily pozornost na staronového britského premiéra.

„Zrodilo se nové jitro a budeme mít novou vládu. Všichni mohou reagovat, ale nyní všem gratuluji k největšímu vítězství od 80. let (20. století),“ začal  Johnson svůj projev. „Tyto volby znamenají, že Brexit bude. Už je neodvolatelný, neoddiskutovatelný,“ pokračoval premiér, který bude mít v dolní komoře britského parlamentu pohodlnou většinu 363 křesel z 650. Tyto volby učinily konec všem těm ubohým řečem o druhém referendu,“ pálil Johnson ostrými slovními náboji do britských zastánců setrvání ostrovního království v EU.

Brexit zkrátka bude dokončen a země bude mít pokoj.

Anketa

Vítáte vítězství Borise Johnsona v britských volbách ?

86%
7%
hlasovalo: 19106 lidí

Johnson prý udělá vše, aby britským voličům ukázal, že si jejich podpory váží a rozhodně ji nepovažuje za samozřejmou. Přislíbil lidem, že se Velká Británie opět chopí vlády nad svými záležitostmi, provede ekonomické kroky, napumpuje peníze do zdravotnictví a pokusí se dosáhnout „zázraku“, jak to Johnson sám nazval.

„Uvedeme do chodu nové nemocnice. Možná zavedeme australský migrační systém. Uděláme tuto zemi nejčistší a nejzelenější. To je to, pro co hlasovali lidé v této zemi, abychom byli uhlíkově neutrální. My to dokážeme. Je naším posláním, abychom vyhověli všem těmto závazkům,“ zdůraznil britský premiér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…