VIDEO Volil jsi Trumpa? Tu máš přes držku. Voliči DJT jsou biti jako žito

15.11.2016 13:09

Odpůrci Donalda Trumpa tvrdí, že nový americký prezident v průběhu kampaně šířil nenávist. Ovšem na YouTube.com se v posledních měsících objevilo hned několik videí, na kterých je naopak vidět násilné chování jich samotných.

VIDEO Volil jsi Trumpa? Tu máš přes držku. Voliči DJT jsou biti jako žito
Foto: Repro foto ČT24
Popisek: Donald J. Trump při prvním projevu po zvolení prezidentem USA

Americkou veřejnost pobouřilo již minulý týden půlminutové video, na kterém je brutálně napaden údajný volič Donald Trumpa. Konflikt se udál v Chicagu za bílého dne a jeho obětí se stal bílý padesátiletý muž, který byl napaden skupinkou Afroameričanů. „Jedna z žen najednou začala křičet, že jsem volič Trumpa. V tu ránu se ke mně seběhla skupina mladistvých černochů a začala mě mlátit hlava nehlava,“ svěřoval se viditelně zničený muž zpravodajské televizi NBC.

 


Jak je vidět na videu, celý incident se odehrál za bílého dne a pozorovalo jej hned několik osob. Někteří z přihlížejících si brutální bitku natáčeli a ještě oběti spílali a pokřikovali na něj, že neměl volit Trumpa. „Vidíte sami, že jsem pomlácený po celém těle. Kdyby šlo o bitku jeden proti jednomu, tak ok. Ale útočníků bylo hned několik. Jsou to zbabělci. Mně je padesát let a nejsem žádný násilník. Mohl jsem klidně zemřít,“ dodala oběť, kterou útočníci navíc vláčeli v jedoucím autě.

K děsivým útokům na příznivce Donalda Trumap však dochází i na půdě vzdělávacích institucí. „Spravedlivý“ hněv „láskyplných“ podporovatelů Hillary Clintonové na vlastní kůži pocitíla studentka druhého ročníku střední školy v kalifornském Woodside Jade Armenio. Její černošská spolužačka ji napadla poté, co zjistila, že Armenio vyjádřila na Instagramu podporu republikánskému kandidátovi. Vrhla se na ni pěstmi a srazila ji k zemi, kde ji dále bila do hlavy i dalších částí těla.

 

Anketa

Je naše země krásná?

6%
3%
hlasovalo: 5860 lidí

K útokům na Trumpovy příznivce však docházelo po celou prezidentskou kampaň. Více než 800 000 zhlédnutí má krátké video, které bylo natočeno na začátku června při vystoupení Donalda Trumpa v San José. Mladá žena je zde napadena mexickými mladíky před zavřenými vstupními dveřmi do haly. Častovali ji hrubými nadávkami a házeli na ni zblízka vajíčka. Ochranka ji nakonec vpustila dovnitř, jinak by patrně přišla k mnohem větší úhoně.

Terčem násilných útoků se po odchodu z haly stalo i mnoho dalších Trumpových příznivců. Mladík v červeném tričku je naháněn černošskými odpůrci Trumpa doslova jako štvaná zvěř. Nakonec je jedním z nich dostižen a hrubě stržen k zemi. Na dalšího mladíka se vrhlo snad sedm rozzlobených odpůrců Donalda Trumpa, roztrhali mu tričko a bili ho bezhlavě pěstmi do obličeje. Za jedním z Trumpových fanoušků se dokonce rozzlobený dav vydal do podzemních garáží a kopal mu do auta.

 

 

Podobných incidentů se na Trumpových setkáních s voliči událo v posledních měsících nepočítaně. Mainstreamová média je však ignorovala a raději se věnovala údajnému rasismu, xenofobii a šíření nenávistí republikánského kandidáta. Ve výsledku tak na mnoha místech Spojených států probíhají v těchto dnech násilné demonstrace, při kterých se zapalují auta a rozbíjí výlohy obchodů a voliči Clintonové mezi sebou na Twitteru šíří hashtag #AssasinateTrump („zavraždit Trumpa“, pozn. redakce).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Provazník

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…