VIDEO Vylil sperma v kostele. Teď Milan Kohout drsně urazil islám. Zabijou ho za to?

23.04.2018 13:07

Kontroverzní performer a vysokoškolský pedagog Milan Kohout, který se „proslavil“ svými performancemi, při kterých například v kostele vylil do křtitelnice sperma, představil na serveru YouTube své nové dílo s názvem „Jak jsem se na dvě minuty stal muslimem“. Na videu o své zkušenosti hovoří v anglickém jazyce.

VIDEO Vylil sperma v kostele. Teď Milan Kohout drsně urazil islám. Zabijou ho za to?
Foto: Archiv MK
Popisek: Aktivista Milan Kohout

„Dobrý den všichni, jak víte, bojuji proti všem náboženstvím,“ zahajuje video Kohout. „Otestujeme tedy toto. Mám zde krátkou ilustrovanou brožurku pro pochopení islámu. A píše se tu, že když řeknete následující větu, stanete se muslimem,“ pokračuje Kohout. Poté ve videu recituje zmíněnou arabskou větu, čímž se podle brožurky stává muslimem. „Překlad zní: Není jiného boha než našeho boha a Mohamed je jeho poslem.“

Kohout se dále dostává k otázce odmítnutí islámu. „Takže jsem se stal muslimem. Ale když islám odvrhnete, bude následovat toto. Takže mě nechte odmítnout islám,“ začíná hlavní část svého videa Kohout. „Fuck proroka Mohameda. Už nechci být muslim. Kašlu na to,“ pokračuje ve snaze šokovat diváky a předčítá z brožurky, co se podle proroka Mohameda stane těm, kteří se od islámu odvrátí: „Kdokoli změní svou islámskou víru, zabijte ho. Bucharí, kniha 84, hadís 57,“ cituje Kohout. „Nyní je tedy na vás, abyste mě zabili,“ končí své video Kohout.

Není to poprvé, co se Milan Kohout pokusil šokovat veřejnost. V roce 2015 vylil své sperma do křtitelnice v jednom polském kostele a nechal se u toho nafotit. Čin byl údajně reakcí na tehdejší výroky Martina Konvičky na adresu muslimů. Televizní diváci si jej pamatují také z pořadu Máte slovo, ve kterém se zastával přijímání uprchlíků dle kvót a označoval ostatní diskutéry za rasisty. Navrhoval také, aby si české rodiny nastěhovaly uprchlíky do svých domovů.

V roce 2016 oznámil svou později neuskutečněnou kandidaturu na prezidenta ČR a prohlásil, že by zde rád viděl přes milion migrantů. „Většina české společnosti jistě přivítá můj volební program rasového a etnického oživení naší společnosti postavený na hojném přistěhovalectví z jiných kultur a okamžitém masovém přijímání trpících uprchlíků z válek, které jsme pomohli vyvolat,“ prohlásil tehdy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…