VIDEO Zabijeme vás! Drsný vzkaz muslimům od korsické internetové hvězdy

19.08.2016 15:41

Arnaud Seassari je zapálený Korsičan, jenž přes server YouTube.com posílá jasný vzkaz všem muslimům: Tohle je naše země. Korsika patří Korsičanům a když budeme muset, budeme si ji hájit i silou. Pokud by to znamenalo zabít všechny muslimy, Korsičané jsou prý schopni to udělat.

VIDEO Zabijeme vás! Drsný vzkaz muslimům od korsické internetové hvězdy
Foto: wikipedia
Popisek: Francouzská vlajka.

„Kdy už konečně pochopíte, že vaši zk*rvenou komunitu na Korsice nechceme?“ ptá se hned na úvod svého videa, kde dává jasně najevo, že si nehodlá brát servítky. „Nechceme ji a ještě méně chceme vaši nepřizpůsobivost. Všechno začalo právě vaší nepřizpůsobivostí,“ zesiluje svůj francouzský hlas ostrovan, který se podle všeho snaží ukázat, že Korsičané vzpomínají na svého slavného předka Napoleona Bonaparta a jsou připraveni ho v bojovnosti napodobit i ve 21. století.

Netolerance muslimů se projevuje např. na plážích, kde jen vyjeveně hledí na ženy s polonahými prsy a naznačují, že je tento pohled pohoršuje. Muslimky se mohou koupat v burkinách, ale Korsičankám nikdo nesmí bránit, aby se ve své zemi chovaly, jak uznají za vhodné. „Tohle je naše země, naše tradice. My jsme křesťané. Nadřazování vašich skupinových práv našim tady nepřijmeme. Nepřijmeme to!,“ rozkřikl se muž, který při svém projevu také významně gestikuloval.

Arnaud Seassari muslimům navíc vyčetl jejich násilné chování, kterému jsou Korsičané odhodláni se bránit. „Co máme udělat? Máme vás vyvraždit? Máme vás vyvraždit i s vašimi rodinami? Máme vás všechny zabít? Uděláme to! Korsičané jsou šílenější než vy! Uvědomte si to! Korsičané jsou krutější a větší magoři!“

Ostrované už prý v minulosti dokázali, jak šílení umějí být. Pokud se tedy hosté na ostrově nebudou chovat jako hosté, Korsičané jsou prý schopni útočit na ně klidně zezadu, nenechají si líbit porušování vlastních tradic. „Tvůj ksicht bude hořet bolestí,“ křičel na videu Arnaud Seassari. Znovu a znovu dává najevo, že jsou Korsičané až příliš hrdí na to, aby si nechali líbit to, co muslimové provádějí na evropském kontinentě. Muslimové podle jeho názoru často fetují a s drogami v krvi provokují. To prý musí přestat, jinak budou Korsičané zlí a nastane válka. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…