VIDEO Zdeněk Macura vskutku neotřelým způsobem promluvil o uprchlících. Následně udělal něco, z čeho se "sluníčkářům" protočí panenky

23.10.2015 18:38

Nekritický obdivovatel a někdejší únosce zpěvačky Ivety Bartošové, Zdeněk Macura, vydal na YouTube video, ve kterém vystupuje jako král a dává na vědomost existenci svého královského dekretu. V něm se vyjadřuje k současné uprchlické krizi.

VIDEO Zdeněk Macura vskutku neotřelým způsobem promluvil o uprchlících. Následně udělal něco, z čeho se "sluníčkářům" protočí panenky
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Mgr. Zdeněk Macura

„Já, Zdeněk Macura první, paletový král Čech a Moravy, vyhlašuju tento uprchlický dekret,“ říká v úvodu svého videa Macura, oblečený do hermelínového pláště s korunou na hlavě a žezlem v ruce.

Prvním bodem jeho dekretu je zákaz pomoci uprchlíkům v Evropě. „Za prvé, přísně se zakazuje jakákoliv pomoc muslimským uprchlíkům na evropském kontinentě, ták ták,“ prohlašuje Macura. Uprchlíkům by král Macura dovolil pomoci pouze mimo náš kontinent, což považuje za „šlechetné“.

Pomáhal by jim napřiklad stavbou „azylových paletových chaloupek“ a následně mimo téma zmiňuje, že si mohou uprchlíci za malý obnos peněz pronajmout byt v Turecku. „Anebo, jak jsem zjistil nedávno, pronajmutí bytu v Turecku, 2+1, 110 metrů čtverečních, dva a půl tisíce korun. Není to náhodou úplně ta nejlepší varianta?“ ptá se král Macura.

„Za třetí, vyhlašuju národní mobilizační cvičení pro ochranu hranic království Čech a Moravy,“ vysvětluje svůj třetí krok král Macura, podle kterého by si každý kraj měl chránit vlastní hranice, což znázorňuje velmi podrobná mapa, kterou Macura mává před kamerou.

Vysvětluje také, jak by si takové cvičení představoval. „Dvacet mužů se rozdělí na deset a deset. Deset bude hrát agresivní muslimské uprchlíky a deset bude hrát statečné obránce českého paletového království. Ti se budou snažit dostat dovnitř a ti zase jim budou za každou cenu zabraňovat. Potom se role vymění a tak vlastně může probíhat cvičení. Další varianty podle fantazie,“ dopodrobna vysvětluje Macura.

„Jenom to shrnu v rychlosti, zakazuje se ta pomoc muslimským uprchlíkům v Evropě,“ na závěr připomíná Macura, podle kterého by se jim mělo pomáhat jen tam „kde patří, nebo je jim to jako kulturně blízké“ a v samotném závěru dodává, že „hranice je potřeba hlídat“.

Trestní oznámení na Kocába

Dnes vpodvečer Macura na svém blogu na serveru iDNES.cz oznámil, že podal trestní oznámení na exministra Michaela Kocába za podporu znásilňování, domácího násilí a pedofilie.

Macura své obvinění zakládá na Kocábově tvrzení, že bychom měli být k uprchlíkům přívětiví. Jinak se prý zradikalizují. „Je však všeobecné známo, že naprostá většina těchto uprchlíků jsou vyznavači náboženského hnutí islám, jehož nedílnou součástí je znásilňování žen, domácí násilí a pedofile. Nepochybuji o tom, že pan Michael Kocáb toto dobře ví, neboť pracoval léta jako ministr pro lidská práva a tak jistě mu tato informace neunikla,“ míní Macura s tím, že na základě těchto skutečností považuje jednání Kocába za vysoce společensky nebezpečné a vyzývá tudíž k potrestání exministra.

Celý text ZDE.

reklama

autor: spa

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …