VIDEO Zdeněk Škromach si sedl k bazénku a zapnul kameru. Výsledek je zde

16.08.2013 9:31

Senátor Zdeněk Škromach (ČSSD) se pustil do nového projektu. Odstartoval takzvané Hovory od bazénku a byl by rád, kdyby se staly takovým "pravidelným nepravidelníkem", kdy by se takto setkával se svými příznivci a prezentoval své názory - a rád by, aby posílali své podněty na mail nebo facebookovou stránku. Hovořit se prý dá o všem.

VIDEO Zdeněk Škromach si sedl k bazénku a zapnul kameru. Výsledek je zde
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Zdeněk Škromach

"V těchto vedrech, které tady jsou, uvažujeme o všech možnostech, které nás čekají, můžeme hovořit o tom, jaké ponožky se nosí do sandálů, nebo jestli se vůbec nosí. Můžeme hovořit o tom, jestli Rusnokova vláda má nějakou budoucnost. Budeme hovořit o tom, jak se dají mnohé věci v Česku napravit, ale také o tom, jak jde normální život, kde byla nějaká grilovačka a co si lidé myslí o tom, co se tady děje," nastínil Škromach, o čem všem jeho Hovory budou

Každý může reagovat a psát podněty

Škromach také vyzval své posluchače k tomu, aby mu psali, reagovali mailem nebo na Facebooku a stejně tak senátor slíbil, že on bude reagovat na jejich podněty.

"Takže mé hovory začínají a těším se na vaše reakce a budu rád, když budeme moci i tímto způsobem komunikovat a povídat si. Takže čau," ukončil startovní díl svých Hovorů Škromach.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…