VIDEO Zeman mě zlobí. Petra Janů o prezidentovi, Babišovi a o tom, jak se na ní „vyřádil bolševik“

18.04.2018 12:08

Hostem moderátorky Barbory Tachecí v pořadu Osobnosti Plus na Českém rozhlasu byla zpěvačka Petra Janů. Mimo jiné se rozhovořila i o politice.

VIDEO Zeman mě zlobí. Petra Janů o prezidentovi, Babišovi a o tom, jak se na ní „vyřádil bolševik“
Foto: Archiv P. Janů
Popisek: Petra Janů

Janů se rozmluvila také o tom, že se cíleně zbavuje upírů, co z člověka vysávají energii. „Neustále si na něco stěžují, pořád je pro ně všechno špatně. Od nich zdrhám, až se za mnou práší,“ poznamenala Janů s tím, že se jí to vyplácí. „Kdo ví, kolik času mi zbývá a já jej nechci trávit v nějakých negativních emocích,“ sdělila Janů.

Původní text ZDE.

A jak se na Janů „vyřádil bolševik“? „Měla jsem rok zaracha,“ podotkla Janů k tomu, že tehdy vystoupila se zelenými vlasy v silvestrovském televizním vystoupení. „Venku to bylo normální, u nás asi ne. Co si budeme povídat, socialismus byl křehká květinka, ublížily mu i zelené vlasy,“ sdělila Janů s tím, že s těmito vlasy vystoupila i v Moskvě. „Zde jsem šest neděl takto zpívala. Čekal tam na nás KGBák, co nás měl na starosti, a pro něj to nebylo teprve to pravé ořechové. Všechno nahlásil a soudruzi mě zařadili do Nové vlny. A rok jsem musela vysvětlovat, že takovou nejsem,“ podotkla Janů.

Zpěvačka se v pořadu již odmítla vyjádřit ke své dřívější podpoře Andreje Babiše (ANO). „Nechci se k tomu již vyjadřovat,“ řekla. „Svoje názory si již nechám pro sebe. Ta společnost je teď tak agresivní, že je to až nebezpečné říct svůj názor. Takže jsem si řekla, že si nechám své názory pro sebe,“ poznamenala Janů, jež se v minulosti zastala Babiše, že je kritizován proto, že se mu daří. Rozhovor poskytla serveru ParlamentníListy.cz ZDE.

„Úspěch se neodpouští, to si myslím pořád. Mělo by se počkat na rozhodnutí soudů,“ míní zpěvačka, která však tehdy za svá slova sklidila kritiku. „Strašně mě zlobí, kdo sedí na Hradě, kdo mě reprezentuje,“ dodala pak ještě k prezidentu Miloši Zemanovi.

Závěrem se vyjádřila i k feminismu, kdy se ona sama za feministku nepovažuje, i ke kampani MeToo, která se jí nelíbí. „Něco takového se může stát jen v Americe,“ řekla závěrem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…