VIDEO Zločin na dětech! Pořád nějaké antixenofobní projekty...Václav Klaus vypěnil kvůli školství

21.08.2017 14:27

Expert ODS na školství Václav Klaus mladší zveřejnil na svém facebookovém profilu video z diskuze serveru SeznamZprávy. Již dříve řekl, že inkluze je zločin na dětech. Svá slova by zpátky nevzal.

VIDEO Zločin na dětech! Pořád nějaké antixenofobní projekty...Václav Klaus vypěnil kvůli školství
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Přítomen byl i Václav Klaus mladší s dítětem

„Inkluze je ideologický projekt, který české školství víceméně ničí. To, že plošně naháníme děti s mentálními handicapy od specialistů k nějakým 18letým asistentům s 14denním kurzem, bereme peníze těm učitelkám, stojí nás to miliardy, je zločin na dětech,“ sdělil jasně Klaus. 

„Ty děti v těch praktických školách, když tam přijdete, tak oni vám řeknou, mají třeba sedm hodin praktických škol. Ty ruce mají stejně šikovné jako my. Oni řeknou: Od nás má 90 procent výuční list, někteří mají i živnostenský list. Mají práci. A my tyhle děti vezmeme, pošleme do normální školy, místo praktické výchovy mají cizí jazyk, kde získají jen tu nejnižší kompetenci, že poznají, že to je cizí jazyk,“ zmínil Klaus. 

Původní text ZDE

„V realitě to funguje tak, že tam k žádné integraci nedochází. Ta paní učitelka učí stejně jako loni a předloni, a tam vzadu s asistentem sedí chudák dítě,“ zmínil své přesvědčení Klaus.

„Primární starostí školství je vzdělávat mladou populaci. Když uděláme tenhle projekt, ideové projekty, panevropské, protixenofobní, výuka mizí. Inkluze poškozuje české školství. Běžným žákům nic nepřináší, vůči dětem s handicapy je to zločin,“ řekl rázně Klaus. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…