VIDEO Znásilňování žen muslimy, drsný vzkaz Merkelové, uzavření hranic. Hovoří muž, kterého se bojí mnozí politici

20.01.2016 10:15

Nizozemský politik Geert Wilders zveřejnil video, ve kterém navrhuje uzavřít stávající muslimské migranty mužského pohlaví do uprchlických center. Zároveň vyzývá evropské politiky, aby uzavřeli hranice. Chce tak zabránit dalším sexuálně motivovaným útokům proti ženám.

VIDEO Znásilňování žen muslimy, drsný vzkaz Merkelové, uzavření hranic. Hovoří muž, kterého se bojí mnozí politici
Foto: Mwl.nl
Popisek: Kontroverzní nizozemský politik Geert Wilders

Wilders v úvodu svého tříminutového videa zmiňuje silvestrovské útoky migrantů na německé ženy v Kolíně nad Rýnem. Konstatuje, že se staly německé ženy doslova lovnou zvěří. „Stovky z nich byly obtěžovány, sexuálně napadány a některé dokonce znásilněny muslimskými migranty. Jde o sexuální terorismus a sexuální džihád. A toto se děje po celé Evropě. V Nizozemsku, Francii, Švédsku nebo Rakousku,“ tvrdí šéf euroskeptické a protiimigrantské Strany pro svobodu, která je podle aktuálního průzkumu veřejného mínění nejoblíbenější politickou stranou v Nizozemsku.

„Této katastrofě jsme se mohli a měli vyhnout. Bohužel se tak nestalo. Ve většině evropských zemí se naopak úřady snaží pravdu o porušování zákona ze strany muslimských migrantů zamlčovat. To se jim však nepodaří. Džin byl dávno vypuštěn z láhve,“ je přesvědčen Wilders a říká, že lidé v Nizozemsku i dalších evropských zemích mají plné právo být naštvaní. „Tisíce žen vznášejí otázky týkající se bezpečnosti. Kdo nás ochrání, ptají se oprávněně. Tisíce rodičů hledají odpověď na otázku, kdo ochrání jejich děti,“ uvádí Wilders, podle jehož názoru se události z Kolína nad Rýnem mohou stát i v Nizozemsku.

„Je nejvyšší čas se podívat pravdě do očí. Muslimští migranti přicházejí na evropský kontinent z kultury, kde patří ženám podřadné místo a je s nimi mnohdy zacházeno hůře než se zvířaty. Tuto kulturu založil prorok Mohamed, který udržoval sexuální poměr se svojí devítiletou manželkou. Je skutečně nejvyšší čas přijmout smrtící fakta o islámu. Každý, kdo tyto skutečnosti ignoruje a dívá se raději jinam, je spoluviníkem. Začíná být stále jasnější, že nizozemský premiér Rutte, německá kancléřka Merkelová a další politici odmítající uzavřít hranice nesou za všechny výše zmíněné skutky zodpovědnost,“ říká Wilders.

Strana pro svobodu má dle vyjádření jejího šéfa v tomto bodě naprosto jasno. „Musíme uzavřít hranice pro všechny žadatele o azyl a migranty přicházející z muslimských zemí. Zároveň navrhujeme, aby byli stávající migranti mužského pohlaví nuceni přebývat pouze uvnitř uprchlických center a nemohli se volně pohybovat v ulicích nizozemských měst. Chceme všechna tato opatření zavést proto, aby se mohly nizozemské ženy cítit ve své vlastní zemi bezpečně,“ uzavírá Wilders, který muslimské muže pejorativně nazývá „bombami naplněnými testosteronem“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…