VIDEO a FOTO Šokující řádění klima-aktivistky u Brna. Podpálila auto. A přinesla si mrtvou kočku

20.02.2020 16:10

Poblíž Brna došlo k požáru automobilu v místním autosalonu. Podle informací policie ho má na svědomí žena, které údajně záleželo na životním prostředí. „Policistům sdělila, že má pocit, že je na planetě příliš mnoho aut,“ informovala policie. „Podařilo se jí zapálit zbrusu nové vozidlo, dalšímu autu nacpala do výfuku větve a na čelní sklo pohodila mrtvou kočku, kterou našla u silnice,“ psalo se na webových stránkách.

VIDEO a FOTO Šokující řádění klima-aktivistky u Brna. Podpálila auto. A přinesla si mrtvou kočku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Oheň, ilustrační foto

Anketa

Podporujete stávky a hladovky za klima?

2%
98%
hlasovalo: 20320 lidí

V okrese Brno-venkov, v Modřicích, se rozhodla žena pomoct vyřešit problém stavu klimatu. Pomoci mělo zapálení osobního vozidla. Policie o věci informovala na svých stránkách takto:

„Zajímavý způsob boje proti velkému množství aut si zvolila osmačtyřicetiletá žena v Modřicích. Posilněna alkoholem se vydala z chaty v zahrádkářské kolonii na výpravu k nedalekému autosalonu. Zde se jí podařilo zapálit zbrusu nové vozidlo, dalšímu autu nacpala do výfuku větve a na čelní sklo pohodila mrtvou kočku, kterou našla u silnice,“ sdělila policie.

Celá zpráva policie k nalezení ZDE:

Policejní hlídka po tom, co uhasila požár, našla nedaleko autosalonu pachatelku. Ta svoji vinu nijak neměla zapírat. „Policistům sdělila, že má pocit, že je na planetě příliš mnoho aut. Zákonitě tak skončila v policejní cele,“ informoval policejní web. Podle informací policie je podezřelá z trestného činu poškození cizí věci, za což jí mají hrozit až tři roky ve vězení. Kromě vězení však bude údajně muset zaplatit způsobenou škodu ve výši až půl milionu korun.

Policie na YouTube nahrála video z bezpečnostní kamery, kde je vidět, jak podezřelá přistoupila k zadní části auta a zapálila ho. Ze záběrů je patrné, jak na místo přijela po chvíli policie, která požár uhasila.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…