VIDEO adresované Zemanovi. Známá herečka se na něm umělecky projevila

02.06.2016 14:42

Poté, co prezident Miloš Zeman v nedělních Hovorech z Lán na Frekvenci 1 uvedl, že nezná textaře a hudebníka Michala Horáčka, jenž se rozhodl uvažovat o kandidatuře v příštích prezidentských volbách, vystoupila na Horáčkovu podporu mimo jiné herečka Iva Pazderková. Sice nepřímo, ale o to rázněji. Video sdílela na svém facebookovém profilu.

VIDEO adresované Zemanovi. Známá herečka se na něm umělecky projevila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Textař Michal Horáček

Anketa

Která televize vytváří nejdůvěryhodnější zpravodajství?

1%
96%
hlasovalo: 15427 lidí

„Dobrý den, pane prezidente. Já vím, že teď máte strach, že si o vás spousta lidí bude myslet, že jste nekulturní omezenec a že se stydíte. Ale to se prostě občas stává. Člověk se nemůže ve všem vyznat. Člověk opravdu v té přehršli umění a kultury opravdu často neví kudy kam a v tom českém kalendáři se ztratí. A proto vám něco zazpívám,“ uvedla Pazderková. Již v těchto slovech je patrná připomínka na recitál Kudykam a album Český kalendář.

Pazderková následně zazpívala úryvky písní Dívám se dívám, Levandulová, První noc v novém bytě, S cizí ženou v cizím pokoji, Srdce jako kníže Rohan či Štěstí je krásná věc.

„Tak doufám, že se vám to líbilo, pane prezidente, a posílám vám velikou ‚passy‘,“ vyslovila Pazderková anglický název pro ženské přirození, které ještě náležitě znázornila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…