VÍME PRVNÍ Podnikatel Kočka pozastavil členství v ČSSD

20.06.2017 12:07

Jan Kočka podle dvou zdrojů z Lidového domu, s nimiž měly možnost ParlamentníListy.cz hovořit, pozastavil své členství v sociální demokracii. Stalo se tak poté, co byl policií obviněn. Stíhání se týká případu vytváření údajných fiktivních obchodů za neexistující reklamní služby, na který se zaměřil tým Daňové Kobry. Informaci o stíhání přinesla jako první Česká televize.

VÍME PRVNÍ Podnikatel Kočka pozastavil členství v ČSSD
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Podnikatel Jan Kočka

„Ano, mohu tuto informaci potvrdit," sdělil redakci dobře informovaný zdroj z Lidového domu. S podnikatelem Kočkou hovořily ParlamentníListy.cz krátce v pondělí, kdy sdělil, že „proti svému obvinění jsem podal stížnost a vzhledem k průběhu vyšetřování se nebudu více vyjadřovat."

Při květnovém zásahu policie zadržela peníze na účtech i v hotovosti, nemovitosti, šperky či auta včetně veteránů v celkové hodnotě přes sto milionů korun. Škoda, kterou podle ní skupina způsobila, je prý čtyřikrát vyšší.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…