Václav Klaus slavil narozeniny. Podívejte se, kdo všechno dorazil gratulovat

19.06.2017 18:39

Druhý český prezident Václav Klaus slaví narozeniny. Je mu 76 let. Server Info.cz přináší informace o tom, kdo všechno přišel popřát bývalé hlavě státu. Dorazila třeba Jana Bobošíková.

Václav Klaus slavil narozeniny. Podívejte se, kdo všechno dorazil gratulovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus

Václav Klaus slaví 76. narozeniny v kruhu blízkých. Potřást mu pravicí dorazilo i několik podporovatelů. „Mezi prvními k vile dorazil bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek s manželkou Petrou. Poblahopřát přišli také Klausova politická podporovatelka Jana Bobošíková nebo bývalý hradní protokolář Jindřich Forejt,“ píše server.

Celý článek naleznete zde.

Mezi gratulanty se má objevit i současný prezident Miloš Zeman. Dorazili také ekonom Miroslav Ševčík, kardinál Dominik Duka, hudebník Ondřej Hejma. Nechyběl ani někdejší ministr pro životní prostředí a bývalý velvyslanec v Berlíně Tomáš Podivínský. Popřát přišel i bývalý ministr Vladimír Mlynář, poslanec za dnes již neexistující Unii svobody.

Oslava je ale podstatně skromnější, než byla v loňském roce, kdy Klaus hostil až sto hostů na pražském ostrově Štvanice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…