Václav Moravec najednou změnil program...

20.09.2013 13:30

Kdo se těšil na vystoupení Miroslava Šloufa v nedělních Otázkách Václava Moravce, bude nakonec zklamán. Šlouf sice byl zván, vzhledem k aktuálnímu vývoji však nastala změna programu.

Václav Moravec najednou změnil program...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Šlouf

Byl zvolen lídrem, z kandidátky téměř vzápětí odvolán a jeho stranický spojenec Vladimír Dryml ho v médiích hájí bez ohledu na dopady na pověst Zemana i SPOZ. Řeč je o Miroslavu Šloufovi, známém lobbistovi a někdejším spolupracovníkovi prezidenta Miloše Zemana.

Šlouf, který byl z kandidátky vyřazen vedením SPOZ, mohl o svých současných vztazích s prezidentem hovořit v nadcházejících nedělních Otázkách Václava Moravce. Jak ParlamentníListy.cz jako první informovaly, do pořadu byl pozván, což potvrzuje v pátečním sdělení i mluvčí České televize Alžběta Plívová. Současně však dodává: Šloufovo vystoupení se odkládá.

Někdy příště...

"Pan Miroslav Šlouf byl do aktuálního vydání OVM zván již minulý týden. Poté, co proběhla masová demonstrace horníků v Ostravě a současně majitelé a vedení OKD rozhodli o uzavření Dolu Paskov v roce 2014, dala dramaturgie pořadu a vedení zpravodajství přednost této aktuální události, která se zásadně týká životů desetitisíců lidí a do pořadu pozvala zástupce zainteresovaných stran. Pan Miroslav Šlouf bude pozván do některého z budoucích vydání pořadu," uvedla mluvčí ČT.

Politicky ožehavých televizních vystoupení lační diváci tak v neděli budou uspokojeni "pouze" duelem šéfky hnutí Hlavu vzhůru! Jany Bobošíkové a lídrem ANO Andrejem Babišem v Partii na FTV Prima. (Poněkud svéráznou pozvánku najdete ZDE)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jpo

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…