Vadim Petrov po dlouhé době koukl na sociální sítě, co se píše o kovidu. Napadla ho sprostá slova a zase se raději odpojil

26.10.2020 15:47

Vadimu Petrovovi, členu Rady pro rozhlasové a televizní vysílání asi už ruply nervy. Kolaps se už prý blíží. „Je to v prdeli, nezvládneme to, Nemám na to.“ Petrov ve svém příspěvku, kromě zoufalství, vyjádřil i jistou naději v nového ministra zdravotnictví. Bude se za něj modlit.

Vadim Petrov po dlouhé době koukl na sociální sítě, co se píše o kovidu. Napadla ho sprostá slova a zase se raději odpojil
Foto: Archiv Vadima Petrova
Popisek: Vadim Petrov

Anketa

Babiš si stěžuje, že lidé dostatečně neomezili svůj pohyb a sociální kontakty. Myslíte, že vy osobně jste omezili pohyb a sociální kontakty dostatečně?

94%
6%
hlasovalo: 15047 lidí

Petrov napsal na svém facebooku: „Je to v prdeli... Kolaps se blíží. Hromady mrtvých, už brzy. Lhostejnost, neschopnost, bezohlednost..Nezvládneme to. Nejhorší sobota, neděle...Nejhorší na světě. Mrazáky se brzy naplní. Snad ten pediatr to zastaví? Věřím mu. Je to šance. Budu se za něj modlit. Poslední naděje. Když je nejhůř.“ Vyjádřil naději v nového ministra Petrov.

„Lidi pořád někam chodí. Proč nezůstanou doma sedět na zadku? Snad se jim nic neděje, můžou si pustit televizi, přečíst dobrou knížku...“ stěžuje si radní.

Media teď v těžké době, podle Petrova, taky moc nepomáhají: „Moc jsem teď média nesledoval, ani sociální sítě. Jen jsem nakouknul. Ale rychle jsem ten poklop zase zavřel. Zabilo by mě to. Zahlédl jsem neodvratný  konec. Je to jen pro zkušené mediálníky. Nemám na to.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…