Valenta, Gazdík v kroji a mezitím Dominik Feri... Slavnosti vína s politickou účastí

10.09.2017 18:02

Někteří politici se ukázali během sobotních slavností vína v Uherském Hradišti, píše iDNES.cz. Mezi kroji nechyběli například teplický radní Dominik Feri, anebo prezidentský kandidát Marek Hilšer. Zúčastnil se rovněž Petr Gazdík a slovácký senátor Ivo Valenta.

Valenta, Gazdík v kroji a mezitím Dominik Feri... Slavnosti vína s politickou účastí
Foto: synot.cz
Popisek: Slavnosti vína.

Slovácké slavnosti vína a otevřených památek představují jednu z největších akcí prezentujících tradiční lidovou kulturu na Slovácku. Akce letos oslavila svůj již patnáctý ročník. Víno podle webu iDNES.cz, který se s reportáží z akce vytasil, teklo proudem. 

Senátor Ivo Valenta, který zastupuje v horní komoře právě slovácký obvod, má problémy vinařů jako významnou část své agendy.

  • Celý článek čtěte ZDE.

Předseda hnutí STAN Petr Gazdík (STAN) se podle serveru dokonce sám zůčastnil průvodu oblečený do kroje a s vozíkem obsazeným malým synem za zády. Gazdík je uherskohradišťský rodák a jak prozradil, coby místostarosta blízké Suché Lozi se účastní akce každý rok. 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: maz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…