Válka. Slavná advokátka nahlédla na budoucnost Evropy

20.07.2017 12:44

„Evropa, v které žiji, není moje Evropa. A já tu svou chci zpět,“ uvedla na svém blogu na serveru Aktuálně.cz Jana Zwyrtek Hamplová. Dodala také to, že náš starý kontinent podle ní řídí mimozemšťané, nebo lidé s nějakou diagnózou.

Válka. Slavná advokátka nahlédla na budoucnost Evropy
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Uprchlíci tvoří fronty na autobusy

Ve svém textu se pak odkazuje na jednu definici, která by dle jejích slov mohla odpovídat. „Debilita neboli slabomyslnost je nejlehčí stupeň oligofrenie. Debil dosahuje v dospělosti zhruba úrovně maximálně 12letého dítěte. Může mít ale slušnou paměť a při pečlivé výchově může zůstat debilita poměrně skryta,“ sdělila s tím, že jde sice o drsnou nadsázku, ale jak jinak vysvětlit stupidity, jichž jsme poslední měsíce svědky. 

„Evropa si v historii prošla pekly válek, a když už se ty hrůzy zdály za námi, válčilo se náhle na Jadranu. Tedy tzv. přes plot. A když už i to se zdá zažehnáno, a my na jihu už jen sem tam zachytíme pozůstatky ve formě fasád se stopami po střelbě, ti lidé, kteří se nazývají evropskými politiky, otevřou náruč středověkým hordám, které sem přišly, aby Evropu obsadily. Roztahují se tu, žádají, abychom je živili, a ještě se jim ve jménu Alláha či koho klaněli, zahalovali se... prostě okupanti, navíc rozumu odpovídající prostředí, odkud přišli,“ zmínila Zwyrtek Hamplová. Podle jejích slov až na obrovské výjimky nebudou tito lidé nikdy pracovat, jen brát.

Anketa

Měl Miloš Zeman zrušit návštěvu delegace z Číny kvůli smrti čínského disidenta?

4%
96%
hlasovalo: 3945 lidí

„A kdo to dnes ‚korektně‘ nechápe, pak trpí onou v úvodu citovanou diagnózou,“ sdělila Hamplová. 

Závěrem pak poznamenala, že dříve byla Evropa naše, dnes aby se člověk bál cestovat. „Potulují se nám tady tisíce lidí, o kterých nevíme nic mimo to, že jsou vychováváni k tomu, že my jsme ti psi, které je nutno vyhladit. A co dělají evropští politikové? Bezradní stojí, usmívají se do kamer, řeší oslovení ‚dámy a pánové‘, aby to bylo genderově vyvážené, estetiku ovoce, jsou tak korektní, až se tou korektností dusí, a co hůř, až tou korektností, kterou já nazývám onou diagnózou shora, ohrožují každého z nás,“ řekla advokátka a rozčílila se nad pýchou, narcismem, nadřazeností a nevzdělaností. 

„Evropa se měla prostřednictvím EU sjednotit. Krásná myšlenka se dnes přetransformovala na diktaturu – vyhrožuje se, vydírá se, přikazuje se. To není Evropská unie svobodných zemí, to je Evropská unie kolonií, které si opět osobuje velet Německo,“ zmínila s otázkou, kdy už si přiznáme, že nám rozkazují hlupáci. Ona sama přitom by ráda zpátky svou starou Evropu, kde je žena ženou a muž mužem a představitelé netrpí diagnózami výše zmíněného typu. 

Původní text ZDE

Kdyby se dnes měla rozhodovat o tom, zda Evropu s Bruselem, nebo bez něj, tak by se rozhodla, že bez něj. „Ukázalo se, že dobrá myšlenka nestačí. Chce to k ní chytré lidi, kteří se nebudou dmout pýchou a ohrnovat nos nad námi všemi. A společné rozhodování padlo sólo hrou Německa, až člověka napadlo, kdo tu Merkelovou vlastně platí. Takže i v Evropě si někdo myslí (zase!), že je něco víc? Tak začínají všechny ... války,“ uzavřela se slovy, že Evropa nesmí být o okurkách, cigaretách, dotacích, genderové pseudovyváženosti, ale o bezpečném domovu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…