Válková prozradila čtenářům: Potřebuji k práci klid, a to s Marvanovou nešlo

14.06.2014 13:21

Na Ministerstvu spravedlnosti skončila před dvěma týdny Hana Marvanová v pozici náměstkyně. Šlo o výsledek sporu, který eskaloval mezi ní a ministryní Hanou Válkovou. Ta čtenáři ParlamentníchListů.cz vysvětlila, že ke své práci potřebovala klid, podporu a loajalitu – ale toho se nedočkala.

Válková prozradila čtenářům: Potřebuji k práci klid, a to s Marvanovou nešlo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně spravedlnosti Helena Válková

„Pro svou práci potřebuji klid a myslím si, že všichni, kdo poctivě pracují, podporu a loajalitu. Pokud ji nenacházíte a máte zodpovědnost za celý resort, jde to těžko,“ vysvětlila Hana Válková v odpovědi pro čtenáře ParlamentníchListů.cz.

Jiná čtenářka se ministryně ptala, zda celý spor byl vůbec nutný. „Myslíte, že jste měla celý spor zapotřebí? Já hlavně nechápu, že se dvě inteligentní ženy nedokáží dohodnout,“ napsala čtenářka Linda. „Někdy to bohužel nejde,“ odpověděla jasně Válková.

Otázky a odpovědi ministryně Válkové ZDE

Jiná čtenářka ministryni vyjádřila podporu a důvěru „Děkuji všem lidem za podporu. Pracuji a chci pracovat tak, aby se justice očistila, ale je to opravdu dlouhý proces. Chápu všechny, kterých se to jakýmkoliv způsobem dotýká, že mají pocit, že se nic neděje, jsou netrpěliví, věřte, děje se, pomalu, ale jistě,“ ujišťuje Válková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…