Vandasovci požadují rozpuštění islámských organizací v ČR

07.01.2015 16:29

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) požaduje rozpuštění předních islámských organizací v Česku. Reaguje tak na dnešní teroristický útok v pařížském sídle satirického týdeníku Charlie Hebdo, který si vyžádal nejméně 12 mrtvých a deset zraněných. Šéf opozičního hnutí Úsvit Tomio Okamura uvedl, že islámští radikálové operují i v Česku.

Vandasovci požadují rozpuštění islámských organizací v ČR
Foto: DSSS
Popisek: Tomáš Vandas, předseda DSSS

„Dělnická strana sociální spravedlnosti považuje nejnovější teroristický čin, při kterém islámští fanatici vraždili v redakci pařížského magazínu Charlie Hebdo, za důsledek politiky evropských vládnoucích činitelů, kteří uskutečňováním své zvrácené vize multikulturní společnosti umožnili expanzi nenávistné islámské ideologie v Evropě," uvedla strana v prohlášení.

„DSSS považuje hrozbu islamizace České republiky za velmi vážnou, a vyzýváme proto vládu premiéra Sobotky, aby přijala kroky k rozpuštění Ústředí muslimských obcí a Muslimské unie pro propagaci nenávistné ideologie, dále zpřísnila imigrační politiku, znamenající zabránění zvyšování počtu muslimů v České republice," poznamenala také.

Okamura pak dnes redakci Hitrádií řekl, že měl pravdu, když nedávno kontroverzními výroky „razantně zahájil diskuzi" o pronikání radikálního islámu do Evropy a Česka. „Nejen ve Francii, ale i v České republice potvrdila tajná služba a policie, že u nás již operují radikální islamisté," poznamenal.

reklama

autor: vam, čtk

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …