Varovný hlas z Německa: Pokud přijde tolik uprchlíků jako loni...

15.10.2016 10:00

Obrovské množství uprchlíků, které přišlo loni do Německa, připravilo tamní vládě v čele s kancléřkou Merkelovou perné chvilky. Přední německý odborník na migraci Reiner Klingholz varuje, že pokud se počty příchozích nesníží, vláda může ztratit kontrolu nad situací. Důsledky by dle něho posléze pocítila celá Evropa.

Varovný hlas z Německa: Pokud přijde tolik uprchlíků jako loni...
Foto: archív autora
Popisek: Angela Merkelová

Klingholz tvrdí, že kontrolovaná migrace, kdy do země přijde pouze omezený počet lidí, může být prospěšná. Katastrofou je ale dle něho nekontrolovaný proud uprchlíků, který neúměrně zatěžuje aparát hostitelské země.

„Německo potřebuje pracovníky. Ale když dovolíme, aby si šlo všechno svojí vlastní cestou, přijde příliš mnoho lidí. V Německu už s tím máme zkušenost – pokud přijmeme stejné množství uprchlíků, jako jsme přijali loni, hrozí, že vláda ztratí schopnost jednat,“ varuje Klingholz.

Celý text ZDE

Když elity říkají: v Evropě je všechno v pohodě, prosím, pojďte dál, dávají dle odborníka migrantům falešné sliby. „Integrace těchto lidí je možná, pouze pokud tu najdou práci. A to je něco, co se vylučuje s kvantitou příchozích,“ tvrdí Klingholz s tím, že příchod uprchlíků je tudíž v tento moment všechno – jenom ne humánní.

Důsledky selhání německé vlády, tváří v tvář uprchlické krizi, by dle odborníka mohla pocítit celá Evropa. Klingholz předpovídá zrod dalších radikálních stran, které se mohou dostat k moci tím, že budou hlásat „jednoduché odpovědi“. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…