Váš podraz, který odnesou naši zaměstnanci. Odborář žádá okamžitý odchod ministra Hermana

02.11.2016 10:36

Předseda Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumír Dufek vyzval k odchodu ministra kultury Daniela Hermana (KDU-ČSL). Podle jeho slov je nevěrohodný ministr.

Váš podraz, který odnesou naši zaměstnanci. Odborář žádá okamžitý odchod ministra Hermana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr kultury Daniel Herman

Dufek své prohlášení mimo jiné adresuje premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD). „Jeho bezprecedentní podraz, který vyústil ve znevěrohodnění České republiky v zahraničí, způsobil, že se zhoršily obchodní podmínky zemědělských komodit při vývozu do Číny, které jsou již tak postiženy embargem vývozu do Ruské federace,“ zmiňuje mimo jiné Dufek na adresu Hermana.

„Pokud neodstoupí, žádáme premiéra Bohuslava Sobotku, aby Daniela Hermana z funkce ministra kultury odvolal,“ dodal Dufek se slovy, že všichni bychom měli mít na paměti, že jednou ze zásad demokracie je čestné jednání a dodržování uzavřených dohod.

Celý text prohlášení předsedy Odborového svazu pracovníků zemědělství a výživy – Asociace svobodných odborů ČR Bohumíra Dufka:

Odborový svazu pracovníků zemědělství a výživy - Asociace svobodných odborů ČR upozorňuje premiéra České republiky Bohuslava Sobotku, že ministr kultury Daniel Herman se stal nevěrohodným ministrem české vlády a žádáme ho, aby odstoupil  z funkce ministra kultury.

Jeho bezprecedentní podraz, který vyústil ve znevěrohodnění České republiky v zahraničí, způsobil, že se zhoršily obchodní podmínky zemědělských komodit při vývozu do Číny, které jsou již tak postiženy embargem vývozu do Ruské federace.

Pokud neodstoupí, žádáme premiéra Bohuslava Sobotku, aby Daniela Hermana z funkce ministra kultury odvolal.

Všichni bychom měli mít na paměti, že jednou ze zásad demokracie je čestné jednání a dodržování uzavřených dohod.

V Praze, dne 2. listopadu 2016

Bohumír Dufek, předseda OSPZV-ASO ČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…