Váš známý plukovník Skácel osloví celý národ od Jílkové. S lidovkyní nebo Zahradilem

31.03.2016 16:44

V dnešním vydání diskusního pořadu Máte slovo moderátorky Michaely Jílkové budou jeho hosté probírat dohodu mezi Evropskou unií a Tureckem. Zda je to správný krok ke zdárnému řešení migrační krize, o tom budou mluvit poslanci Evropského parlamentu Michaela Šojdrová a Jan Zahradil či účastník misí OSN plukovník Pavel Skácel.

Váš známý plukovník Skácel osloví celý národ od Jílkové. S lidovkyní nebo Zahradilem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka Michaela Jílková

Dnešní pořad Máte slovo, který poběží od 21:20 živě na ČT1, bude tentokrát na téma dohody mezi Tureckem a Evropskou unií, jejímž cílem je lepší zvládnutí migrace z Turecka do Řecka. Hosté Michaely Jílkové tak budou jednat o tom, co si myslí o zrušení vízové povinnosti pro Turecko a o zapojení NATO v Egejském moři.

Celý pořad zde.

Diskuse se zúčastní předseda poslaneckého klubu Evropského parlamentu Jan Zahradil z ODS, europoslankyně za KDU-ČSL Michaela Šojdrová či plukovník Pavel Skácel, účastník misí OSN a vedoucí projektu Péče o válečné veterány.

Vystoupí i Milan Hnátek z iniciativy Česko-Turecko či odborník na terorismus Marian Brzybohatý. Dalším a zdaleka ne posledním hostem bude bývalý velvyslanec v Turecku, turkolog Tomáš Laně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…