Ve sprchách se nekaká, poučovala učitelka běžence. Dnes bude u Jílkové

28.04.2016 19:01

Uprchlíci, terorismus, dohoda s Tureckem, ochrana hranic. Jak moc spolu tyto pojmy souvisejí a jaké nebezpečí nám hrozí? V pořadu Michaely Jílkové Máte slovo se bude debatovat o tom, jestli se máme obávat terorismu a zda kvůli tomu odmítat uprchlíky.

Ve sprchách se nekaká, poučovala učitelka běžence. Dnes bude u Jílkové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Moderátorka pořadu Máte slovo Michaela Jílková

Do studia České televize dorazí Miroslav Lidinský, vojenský veterán ze zahraničních misí a předseda hnutí Úsvit - Národní koalice, které je z parlamentních stran nejvýraznějším odpůrcem imigrace. Dále rovněž známý bezpečnostní analytik Jan Schneider, známý i čtenářům PL.cz. Debatovat bude také Jana Yngland Hrušková, učitelka zpěvu a aktivistka žijící v Německu. Ta rovněž několikrát razantně vstoupila do debaty o imigraci.

JAN SCHNEIDER NA PL.CZ.

Na druhé straně studia, podporující přijímání migrantů, se objeví aktivista Jan Cemper, který naopak bojuje proti projevům nenávisti. Diskutovat bude rovněž Ivo Vašíček, místopředseda České pirátské strany. A šestici za stolky doplní Jiří Nováček, první náměstek ministra vnitra.  

Dále se debaty ve studiu zúčastní například známý turkolog a bývalý velvyslanec Tomáš Láně, evangelický farář Mikuláš Vymětal nebo za veřejnost důchodkyně Jana Krychová z Košťálova u Semil.

Debata na ČT1 vypukne ve 21.35.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…