Ve vlaku u Brna se stala vražda. Mělo jít o feťáky

24.09.2017 17:22

Jen těžko uvěřitelnou událost zažili lidé ve vlaku Český drah, jenž odjížděl v pátek minutu po desáté hodině večer z Brna. Při výjezdu z bílovického nádraží ve směru na Adamov někdo zatáhl ruční brzdu, neboť se domníval, že je ve vlaku cestující, jenž zkolaboval. Až později se ukázalo, že se v kupé stala vražda. O případu píše server Deník.cz.

Ve vlaku u Brna se stala vražda. Mělo jít o feťáky
Foto: Jindřich Berounský
Popisek: Železniční doprava, ilustrační foto

Jak pak uvádí Deník Rovnost, cestující měl střelné zranění, jemuž na místě podlehl. Střelec pak ještě před příjezdem policie stihl naskočit do vlaku, jenž odjížděl zpět ve směru na Brno. Z vlaku pak podle všeho odhodil i vražednou zbraň. „Mělo jít o lidi z okraje společnosti. Feťáky,“ nechal se slyšet zdroj Deníku. 

Policejní mluvčí Bohumil Malášek dnes potvrdil, že ve vlaku zemřel po výstřelu z krátké zbraně osmatřicetiletý muž. „Brněnským kriminalistům se v průběhu vyšetřování podařilo v krátké době vypátrat a zadržet o rok staršího muže, jemuž sdělili podezření z vraždy a nedovoleného ozbrojování,“ uvedl Deníku Malášek s tím, že policisté již podali návrh na vzetí podezřelého do vazby. 

Vlaky se kvůli této mimořádné události zastavily, nabíraly až vícehodinová zpoždění. Cestující z vlaku pak zažili nepříjemnosti v podobě výslechů. „Byl to děs. Všude byla spousta policistů,“ vyprávěla žena, jež se domů kvůli tragédii dostala až o půl druhé ráno. 

Původní text ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…