Véčkař od Okamury: Zastřelený Houska mě donutil jít do sněmovny

19.11.2013 18:59

Klášterecký radní Josef Suchý dřív nešel nikdy pro ostrá slova daleko, když se měl vyjádřit k Romanu Houskovi, zavražděnému podnikateli a partnerovi náměstkyně hejtmana Ústeckého kraje Jany Vaňhové. Kvůli němu prý chtěl jít do sněmovny za hnutí Úsvit Tomia Okamury. Víme, co mu nepřál.

Véčkař od Okamury: Zastřelený Houska mě donutil jít do sněmovny
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Josef Suchý

Kandidát do sněmovny za Ústvit, Véčkař Josef Suchý z Klášterce nad Ohří, se proti Romanu Houskovi vymezil několikrát i přes ParlamentníListy.cz. „S jeho praktikami jsem nesouhlasil a jeho politikaření jsem kritizoval,“ potvrzuje dnes a dodává: „Vlastně mě svým působením donutil ke kandidatuře do sněmovny.“

Přesto nejásá nad tím, co mnozí v diskuzích označují za boží mlýny, které domlely, a podobně. „Podobné vyřizování účtů odsuzuju,“ komentoval násilnou smrt Romana Housky z Chomutova, který na něj mimo jiné letos podal i trestní oznámení. Suchý jej kritizoval i za to, že spolu s Janou Vaňhovou dělá asistenta poslanci Jaroslavu Krákorovi, který je tak podle něj viditelně v područí „kmotra“. Za to si vysloužil od Romana Housky velkou kritiku.

Přesto Suchý s násilným činem nesouhlasí. „Nikdo nemá právo sáhnout na život ani tomu největšímu gaunerovi," míní. Na svém veřejném profilu na sociální síti Facebook použil dnes i celkem tvrdá slova. Napsal si do statutu: „Mafie, celá ČSSD ať skončí v pekle.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lucie Bartoš

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…