Véčkař zhodnotil zvolení Fialy: ODS se příblížila zániku

19.01.2014 17:31

Člen Věcí veřejných Jan Blažek věští zánik ODS. K němu se občanští demokraté podle Blažka přiblížili volbou nového předsedy Petra Fialy.

Véčkař zhodnotil zvolení Fialy: ODS se příblížila zániku
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Jan Blažek

Občanská demokratická strana na svém víkendovém kongresu v Olomouci zvolila nové vedení v čele s profesorem Petrem Fialou, někdejším ministrem školství ve vládě Petra Nečase. Do nejužšího vedení nebyl zvolen nikdo z toho bývalého. Delegáti strany na kongresu zároveň upravili stanovy a organizační strukturu ODS.

Celý komentář ZDE.

„Dnešním zvolením p. Fialy na post předsedy ODS udělala tato strana další krok, jenž ji přibližuje k zániku,“ píše ve svém sobotním blogu Jan Blažek. A svůj názor vzápětí odůvodňuje: „Zvolili servilního tichošlápka, bez vlastních vizí.“

Podle Jana Blažka nedokázal Petr Fiala coby ministr školství otevírat či hájit kontroverzní témata. K tomu pokračoval v politice svého předchůdce Josefa Dobeše z Věcí veřejných, ač jej sám původně kritizoval. „Divný to ptáček OdeSáček...“ uzavírá Jan Blažek svou noticku k výsledku olomouckého kongresu občanských demokratů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…