Vedení hlavního města bude jednat o rozvoji kamer či o napojení Prahy 12 na Pražský okruh

08.03.2016 8:31

Pražští radní by se dnes měli zabývat rozšířením kamerového systému v Praze. V následujících letech by mělo město investovat do systému až 87 milionů korun. Na programu jednání by měla být rovněž problematika silničního napojení Prahy 12 na Pražský okruh. Radní budou řešit rovněž nákup vybavení pro pražské strážníky.

Vedení hlavního města bude jednat o rozvoji kamer či o napojení Prahy 12 na Pražský okruh
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zastupitelstvo hlavního města. Zastupitelé měli jednat mimo jiné o tunelovém komplexu Blanka a možnosti smíru Prahy a správce stavby

Město musí investovat do obnovy samotných kamer, kdy by analogové měly být nahrazeny digitálními, další peníze půjdou do operačního systému a vyšší kapacity úložišť dat. V letošním roce do systému město investuje 12 milionů, v dalších letech vždy po 25 milionech.

Na programu jednání je rovněž problematika silničního napojení Prahy 12 na Pražský okruh. Praha má vypsat tendr na zpracování projektové dokumentace k výstavbě, celkem by přípravné práce měly vyjít na maximálně 42 milionů Kč bez DPH. Radní budou řešit také nákup vybavení pro pražské strážníky, například uniformy nebo další vybavení včetně cyklistických přileb.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…