Věříte v boha, zeptal se čtenář komunisty Ondráčka. Velmi ho tím rozčílil

14.05.2017 14:19

Z PROFILŮ Komunistický poslanec Zdeněk Ondráček, jenž se „proslavil“ už za komunistického režimu, kdy stál proti demonstrantům s obuškem v ruce jako policista, znovu usedl k počítači a odpověděl na dotazy čtenářů serveru ParlamentníListy.cz. Odpovídal mimo jiné na specificky položenou otázku, zda věří v boha.

Věříte v boha, zeptal se čtenář komunisty Ondráčka. Velmi  ho tím rozčílil
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Zdeněk Ondráček

„Věříte v boha? Pokud ano, jste na jeho straně, nebo na straně ďábla? Tak či tak máte se na co těšit, a hlavně nemyslete si, že spočinete v pokoji, ostatky své byste měl zajistit, aby byly nedohledatelné, protože to, jak dopadnou, si neumíte ani představit,“ napsal Ondráčkovi jeden ze čtenářů.

Obratem dodal, že nejde o nic osobního, za „verbež a zlo“ považuje prý občan celou vládu. Doufá, že se politici probudí, ale kdyby ne, občanovi by prý nevadilo, kdyby Ondráčkovi a jemu podobným „došel kyslík“.

„Považuji komplet celou bandu těch zločinců z vlády za to nejodpornější možné živé zlo, na které jsem v životě narazil, na toto prvenství můžete být právem hrdý. Bohužel JEN na toto. Je mi vás ale přesto líto, je vás škoda, všech, mohli jste být skvělými lidmi, hrdiny, které by národ ctil. Obvykle jsem zvyklý poděkovat za dotaz, ale tentokrát děkovat nebudu. Ve Vás je tolik zloby nebo nemoci, že mi je Vás až líto. Přeji Vám vše dobré,“ pokračoval v kanonádě občan.

Co na to odpověděl Ondráček? „Dobrý den, obvykle jsem zvyklý poděkovat za dotaz, ale tentokrát děkovat nebudu. Ve Vás je tolik zloby nebo nemoci, že mi je Vás až líto. Přeji Vám vše dobré,“ odepsal poslanec.

V další odpovědi si posteskl, že komunisté čelí mediálnímu embargu.

Kromě toho také prozradil, jak to chodí ve sněmovně. Jeden z občanů chtěl slyšet, jak je možné, že sněmovna jedná a následně hlasuje o údajných daňových podvodech ministra financí Andreje Babiše (ANO). Neměl by o spáchání daňového podvodu rozhodovat až soud a nikoli sněmovna, chtěl slyšet čtenář.

„Obecně musím odpovědět, že poslanec má právo navrhnout k hlasování cokoli, třeba i to, že země je placatá nebo že se slunce otáčí kolem země. Podaný návrh pak může cosi napovídat o osobě poslance. Takže ano, je normální, že se o návrhu hlasovalo,“ odvětil zákonodárce.

Další otázky a odpovědi naleznete zde.

„Když se podíváte na to samotné hlasování, tak zjistíte, že já jsem byl v tu dobu ze schůze řádně omluven a hlasování jsem se nezúčastnil. Neznám tedy ani návrh, ani případnou rozpravu k tomuto návrhu. Jestli o tom chcete znát bližší informace, musíte si to přečíst ze stenoprotokolů nebo oslovit jiného poslance, který tam byl přítomen,“ doplnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…