Vesměs nevzdělaná, negramotná, sexuálně frustrovaná individua. Žádné kvalifikované síly! Publicista udeřil proti uprchlíkům

20.08.2016 18:35

Publicista Pavel Černocký se na serveru NeviditelnýPes.cz zamýšlí nad současnou situací ve světě. „Válka islámu proti Evropě začala. A začala nenápadně, bez vyhlášení válečného stavu,“ konstatuje. Počet útoků mladíků ovlivněných islamismem roste podle něj každým dnem.

Vesměs nevzdělaná, negramotná, sexuálně frustrovaná individua. Žádné kvalifikované síly! Publicista udeřil proti uprchlíkům
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Znak Blok proti islámu na náměstí v Lanškrouně

Naše média se však snaží podle jeho názoru spojení útoků s islámem zatajit. „Jsou totiž ‚politicky korektní‘ a nechtějí zvyšovat nenávist proti imigrantům. Většina televizních stanic u nás nenápadně manipuluje obraz imigrace,“ uvedl. Vybírá prý ze získaných záběrů ty, které ukazují nešťastné matky s dětmi a přehlíží lodě plné mladých, agresivních Afričanů. „Proč se tak děje?“ ptá se Černocký. 

„Kdo zná naše televize zevnitř, ten ví, že zpravodajství je pod většinovým vlivem mladistvých liberálů, opájejících se vlastní dobrotivostí a porozuměním pro ubohé uprchlíky. Realita je ale jiná. Nikdo nedovede přesně určit, kolik lidí skutečně prchá před válkou, a tedy si zaslouží naši pomoc. Nikdo nemůže určit, kolik je mezi imigranty instantních a nebo potenciálních teroristů,“ podotýká Černocký s tím, že on sám má štěstí a dostává zprávy i od svých přátel po celé Evropě. 

Dle svých slov tak odhaduje, že v uprchlické vlně může být něco kolem 20 procent rodin prchajících před válkou v Sýrii. Zbytek prý tvoří zájemci o pohodlný život v Evropě. „V emigrační vlně z Libye je počet skutečných válečných uprchlíků zanedbatelný. Dokonce i řada afrických intelektuálů upozorňuje, že se do Evropy hrne ten nejhorší odpad, a varuje nás před ním. Jedná se vesměs o mladistvé kriminálníky, kteří utíkají před zákonem a doufají, že si budou v Evropě užívat bezpracného života,“ poznamenává publicista. A praktické zkušenosti podle jeho slov tento odhad potvrzují.

  • Původní text ZDE

„Německé zdroje prozradily, že z více než milionu uprchlíků, kteří se v Německu usadili, se podařilo zaměstnat 54 (!) lidí. Padesát z nich třídí poštu. Kde jsou tedy ty kvalifikované síly, které mají posílit naši ekonomiku? Jedná se bohužel vesměs o nevzdělaná, negramotná, sexuálně frustrovaná individua. Nejde ale jenom o problém s ilegálními imigranty. Pod dojmem ‚islámského hnutí‘ se radikalizují i místní, dlouho usazení potomci emigrantů z první a druhé utečenecké vlny. Ti jsou zase frustrovaní dlouhodobým, neuspěšným životem ve společnosti, pro kterou jsou cizím elementem,“ poznamenal Černocký.

Závěrem uvedl, že v případě islámské invaze se jedná o úplně nový typ války, kdy je islamistům jasné, že nemohou vyhrát silou zbraní. „Pokud se jim podaří proniknout do Evropy ve velkém množství, mají cestu k vítězství otevřenou jiným způsobem. Stačí, aby získali v hostitelských zemích občanství... a volební právo! Pak už mohou podporovat sluníčkářské strany, které jim budou nakloněny, a spolu s nimi postupně převzít moc v nové domovině. Následně prosadí vše, o co jim jde. Třeba mnohoženství nebo právo šaría. Bůh nás ochraňuj,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…