Vetřelci! To je sprosťárna, hřměl Okamura sněmovnou

01.10.2015 10:46

Hřmotným projevem vystoupil na schůzi Poslanecké sněmovny Tomio Okamura (Svoboda a přímá demokracie). Schůze se dnes věnuje nelegálním migrantům.

Vetřelci! To je sprosťárna, hřměl Okamura sněmovnou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Vláda odsouhlasila přijetí nezákonných imigrantů z nepřátelských zemí a z nepřátelských kultur, přičemž zdůrazňuji, že prvních 1500 nelegálních imigrantů se tato vláda rozhodla přijmout již v červenci, kdy ještě ani žádné kvóty nebyly, a to vše proti vůli drtivé většiny občanů České republiky,“ hřímal Okamura. Podle něj tato vláda nemá k těmto krokům žádný mandát.

„Výsledkem této vládní neschopnosti a servility vůči Bruselu a Washingtonu je přijímání tisíců nechtěných vetřelců proti vůli drtivé většiny občanů, a to vše na úkor sociálního zabezpečení pro naše potřebné občany,“ podotkl vzápětí. Českou vládu následně na to vyzval k demisi, jelikož dle něj porušila přijetím diktátu Bruselu suverenitu naší republiky.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Jedná se o nevratné kroky, které ovlivní na generace další vývoj v České republice a měli bychom v této závažné chvíli umožnit občanům, aby se závazně vyjádřili v referendu,“ uzavřel svá slova s tím, že vládu požádal o umožnění demokracie a o skončení diktatury.

„Nezapomínejme, kdo krizi způsobil,“ sdělil k uprchlické krizi Okamura s tím, že za ní stojí šílená politika Bruselu i Německa. „Nyní se tyto země snaží přehodit problém i na země, které krizi nezpůsobily,“ doplnil. „To není solidarita. To je sprosťárna,“ pokračoval.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…