Větší penis, nahý Ovčáček, krvavý Zeman, sranda z vdovy po Ransdorfovi. Představujeme partnerku pobodaného muslima

03.02.2016 16:02

Eva Zahradníčková, žena, která žije s muslimem, se na svém facebookovém profilu rozhodla vyjádřit své pocity. Stalo se tak poté, co jejího muže napadli neznámí dva muži. Předtím čelil výhrůžkám kvůli svému náboženství a pomoci uprchlíkům. Celá událost se stala o víkendu v Praze.

Větší penis, nahý Ovčáček, krvavý Zeman, sranda z vdovy po Ransdorfovi. Představujeme partnerku pobodaného muslima
Foto: Hans Štembera
Popisek: Modlitba k Alláhovi

Syrský občan I. T., pocházející z Kavkazu, kterého dosud neznámí útočníci pobodali do břicha při běhání, se již v minulém týdnu stal podle svých slov terčem útoků. Někdo mu například na auto namaloval hákový kříž či jemu i jeho přítelkyni bylo vyhrožováno osobními útoky. Jak však uvedl pro server Lidovky.cz, podobné věci jej nezlomí. 

„Nestydím se spojovat Zemana s tímto útokem. Dal náckům zelenou. Nejen tím, že se s nimi postavil na jedno pódium. Ale i svými dalšími výroky a eskalací nenávisti,“ uvedla pár dní po události Zahradníčková na svém facebookovém profilu. Zároveň se také připojila k události svolávané na 6. února k Bruským kasárnám. „Sluníčkem a kávou proti xenofobii,“ zní název události. Zahradníčková k tomu připsala: „Potkáme se tam. Nebudu čekat, až budou útoky na muslimy beztrestnou záležitostí.“

„V mnoha diskusích se objevují komentáře, že muslimové do Česka nepatří, že jsme zemí křesťanů, a tudíž se nelze divit, že někdo zaútočil na muslima. Ráda bych tedy jen poznamenala, že poslední věc, kterou před útokem udělal, byla sbírka pro křesťany z Erbilu, kteří přiletěli do České republiky. Zajímalo by mne, kolik diskutujících těmto lidem alespoň nabídlo pomocnou ruku,“ uvedla se sloganem „Musíme si pomáhat“. 

„Protestuji, aby Ovčáček zneužil tento útok pro zavírání dveří migraci!“ napsala rovněž Zahradníčková v reakci na status prezidentova mluvčího Jiřího Ovčáčka, který v souvislosti s útokem jednoznačně vyjádřil nutnost zavřít dveře migraci. „Aby se nestupňovala tenze ve společnosti, je třeba, aby tiskový mluvčí prezidenta přestal nemalou část společnosti nazývat ‚pražskou kavárnou‘. Přestal nálepkovat a rozdělovat na kavárníky a ty druhé. Aby prezident přestal urážet premiéra místo toho, aby vedl seriózní politický dialog. Aby se zahájila racionální veřejná debata o migraci. A aby přestali být stigmatizováni všichni muslimové paušálně. Zároveň žádám, aby se prezident vyjádřil k tomuto útoku a odsoudil ho,“ uvedla.

Zvětšování penisu i smrt Ransdorfa

Lidé však také zpochybňují, jak celý útok proběhl ve skutečnosti. Zveřejňují například syna I. T. s mečem, údajný zbrojní arzenál I. T. či nenávistné příspěvky právě Evy Zahradníčkové. "Reakce slušnočechů. Útoky a jen další útoky," zareagovala na to však Zahradníčková.

Ta se na svém facebookovém profilu totiž vyjadřuje i k jiným tématům, než je uprchlická krize. „Ať nemáte nedemokratické sny... Dobrou,“ napsala například Zahradníčková ke snímku červeně napsaného slova Zeman na zdi se stínem nože.

„Parlamentní listy normálně nesdílím, ale tohle je bomba,“ napsala k přiloženému odkazu na smuteční řeč Vlasty Ransdorfové na pohřbu jejího manžela, komunistického europoslance Miloslava Ransdorfa. „Proslov paní Vlasty sice začíná oslovením zesnulého manžela. Ale je jasné, že to sdělení je mířené zcela jinam. Chudinka utiskovaná. Ransdorf byl podle ní nejspíš světec a dost možná i mučedník. Chudá rodina, která musela vyžít z platu europoslance. Člověk by až slzu zamáčkl,“ uvedla.

V minulých dnech také sdílela reklamu na zvětšování penisu. „Při vyhledávání informací ohledně demonstrací nácků, ohlášenou na 6. 2., my stále vyskakuje tato reklama,“ píše s pravopisnou chybou Zahradníčková v odkazu na přírodní tablety. „Začínám chápat Konvičkovu zálibu v lupách,“ podotýká jízlivě k osobě předsedy hnutí Blok proti islámu Martinu Konvičkovi Zahradníčková.

Své také řekla u příležitosti narozenin právě výše uvedeného mluvčího Ovčáčka 13. ledna. „Jiří Ovčáček má dneska narozeniny a já mám přání jediný. Ať už táhne do prdele,“ napsala doslova. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…