Víš prd! Zasuň si. Rozkradli to! Sestra z nemocnice zemřela na koronavirus. A začalo peklo

30.03.2020 8:02

Mezi oběťmi nového typu koronaviru je zdravotní sestra z Thomayerovy nemocnice v Praze. Zemřela doma, sdělil ČTK mluvčí nemocnice. Kvůli tomuto případu se dostali do rozepře režisér Robin Kvapil spolu s komentátorem Petrem Kamberským. A přidal se i komentátor Jan Jandourek. V jedné z reakcí pak bylo Kamberskému doporučeno, aby si „Burešovo péro zase zasunul do huby".

Víš prd! Zasuň si. Rozkradli to! Sestra z nemocnice zemřela na koronavirus. A začalo peklo
Foto: Archiv ZHKHK
Popisek: Trutnovská nemocnice se stala druhým odběrovým místem v kraji

„Včera premiér dal na FB status, že si koupil zmrzlinu a že má nápad. Dnes: premiérův PR team vyvěsil na Kramářovu vilu banner s nápisem ‚zvládneme to‘ (to byl ten nápad). A také dnes zemřela první zdravotní sestra, protože lékaři nemají od začátku kvalitní ochranné pomůcky a jsou vystaveni extrémnímu výskytu virové nákazy. RIP. Tohle není marketing, Prchale a ostatní šmejdi. Nezapomeneme!“ napsal Robin Kvapil. 

Anketa

Obstála Evropská unie jako instituce v současné ,,koronakrizi"?

1%
99%
hlasovalo: 30598 lidí

„Robine tohle víš, nebo jen tak prdíš? Nechceš se na chvíli vysrat na politický hejt? Víš kolik zdravotníků umřelo v IT, ES, UK? Jak víš, že sestra umřela na nedostatek ochrany? Kurwa fakt už. Možná jo, pak je to děsný, ale víš o tom hovno. Nevíme nikdo nic, proč zemřela, na co zemřela, jak na tom byla s ochranou. Nevíme nic,“ podotkl k tomu komentátor Petr Kamberský. 

„Jistě. Ti doktoři si sami fotí od začátku na FB a co že to za pomůcky jim majitel vašeho mediálního domu a bohužel smutnou shodou okolností i můj premiér ‚sám osobně dovezl‘,“ zareagoval Kvapil.

„Hele, mluvil jsme s primářem z tý samý nemocnice, a před týdnem mi říkal, že ‚během jedný noci lidi všechno rozkradli‘. A taky neobviňuju personál, že zabil svou kolegyni. Co se snažím říct: ok, je možný, že dotyčná paní umřela na něco takového, ale víš o tom NULA NULA PRD, ale vyrábíš z toho hejty. Prostě nevíš, ale soudíš. Lajky popršej, to je jasný. A je v tomhle případě, KURVA, úplně jedno, zda je premiérem arcilotr Babiš,“ odvětil Kamberský.

„Až bude po všem, to bude slušná kocovina. Prosím, přestaňte teď na chvíli tady hájit vašeho majitele. Z úcty k těm, co to bez jeho pomoci odmakají,“ reagoval Kvapil. 

„Robine jak tohle souvisí s nějakým majitelem? Nevíte, proč ta paní zemřela. Říkáte, že za to může premiér, který pro ni nezajistil ochranné prostředky. Já říkám: ANO, JE TO MOŽNÉ, že je to fail politiky. Ale také je možné že to bylo úplně jinak. Vůbec nevíte, na co zemřela a proč zemřela, zda měla adekvátní ochranu, nebo ne, kde se nakazila a proč. Ale rozdávat takovéto rozsudky bez znalosti faktů? Fakt paráda,“ mračí se Kamberský. „O tom, že zdravotníci, bohužel, z logiky věci umírají i v zemích, kde žádný Bureš není, ani nemluvě, nechci zlehčovat jejich práci, ani riziko, ani oběť. Jednoho lékaře právě z Thomayerky mám v nejbližší blízkosti,“ dodal.

„Já se s vámi fakt nebudu bavit už teď. Vyřešte si to celé se svým svědomím. Že umřela na COVID-19, je uvedeno v té zprávě,“ reagoval Kvapil.

„Vyřešte si to celé se svým svědomím, můžu podepsat. Vynášíte ortel, aniž proběhl proces. Snad je důvodem jen pokročilá hodina,“ zmínil Kamberský. Kvapil se však nedal: „Vy fakt nemáte dno v tomhle ohledu.“

Následně se do diskuze zapojil i komentátor Jan Jandourek. „Hele, s touhle bandou, která je od začátku neschopná, arogantní a nebezpečná, se opravdu patlat nebudeme. Tomuhle jsem věnoval nějaký čas a nemůžu ani napsat všechno, co vím. Hnus,“ sdělil. 

„Tohle není ‚naštvanost na politiky‘. To je konkrétní naštvanost na tuhle ignorantskou a ulhanou partu. Která taková byla už předtím. Meleme to tady celý roky a jsme za primitivní antibabiše,“ dodal. 

V komentáři Ondřeje Bratinky pak bylo Kamberskému doporučeno, že si může Burešovo péro zase zasunout do huby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…