Vít Bárta se opět vysmál Peake a jejím LIDEM

05.07.2013 14:22

Šéf Věcí veřejných Vít Bárta se nenudí ani na své dovolené. Sleduje weby českých médií a na serveru Týden.cz ho zaujalo prohlášení poslankyně Lenky Andrýsové (LIDEM). Prý ho rozesmálo až za Atlantikem, uvedl na svých stránkách.

Vít Bárta se opět vysmál Peake a jejím LIDEM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Andrýsová prohlásila, že Česká republika potřebuje stranu LIDEM. Připravuje proto kampaň, ve které chce připomenout, co jako poslankyně pomohla prosadit.

LIDEM prosadili černou díru veřejných financí

Bárta s úsměvem připomíná navracení majetku církvím. „Takové církevní restituce, tuto černou díru veřejných financí, umožnili LIDEM projít výměnou za poslanecký klub,“ napsal.

Celý článek Víta Bárty ZDE

Ve svém deníku ale vzpomenul i na zvýšení daní anebo hazard, na který měly políčeno Věci veřejné. Ombudsman totiž upozorňoval na některé nezákonné kroky podniknuté ze strany Ministerstva financí.

Ve výčtu „bravurních“ zákonů od LIDEM bychom mohli dlouho pokračovat

Předsedkyně strany LIDEM Karolína Peake tehdy ještě jako členka VV dostala za úkol prosadit na vládě usnesení, které to mělo napravit. To se podařilo, ale jenom do rozpadu Věcí veřejných. Poté už Kalousek navrhl usnesení zrušit a Peake ochotně souhlasila.

„A takto bychom mohli ve výčtu skvělých agend a bravurních zákonů, které se LIDEM podařilo prosadit, pokračovat. Co na tom, že občané ČR na ně doplácí,“ uzavírá Bárta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…