Vítači uprchlíků pod gilotinu! Invazní armáda, gang vlastizrádců... Na Sobotkově Twitteru se objevily brutální výroky

23.12.2015 12:06

Premiér Sobotka (ČSSD) zažil nepříjemné ráno. Z čeho? Hackeři napadli účet předsedy vlády na sociální síti Twitter a v jeho jménu zveřejnili několik šťavnatých zpráv. Šéf kabinetu měl údajně napsat, že uprchlíci představují invazní sílu. Evropu řídí neschopní politici a v Česku je třeba vyhodit ze sedla zrádce.

Vítači uprchlíků pod gilotinu! Invazní armáda, gang vlastizrádců... Na Sobotkově Twitteru se objevily brutální výroky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

„Nacionální revoluci, hned! Uprchlíci jsou invazní armáda. Těch pár žen mezi uprchlíky jsou jen matky budoucích teroristů. Všichni, co jim pomáhají, pod gilotinu!“ mohou se voliči dočíst na oficiálním twitterovém účtu předsedy vlády. Na čas ho ovládli hackeři.

Počítačoví útočníci se hlásí k radikální skupině White Media. Podle této skupiny devastují demokratické elity Evropu; a pokud to nejde jinak, je na čase vzít do ruky zbraně a politiky jednoho po druhém popravit. Tato slova přitom nápadně připomínají situaci z letní demonstrace na Václavském náměstí, kde se objevily šibenice.

„Gang vlastizrádců u moci! Euroteror! Česklo povstaň.“ I tuto výzvu počítačoví útočníci používají.

Sám premiér si z toho ale těžkou hlavu nedělal. Naopak v prohlášení konstatoval, že je to důkaz, že odvádí dobře svoji práci. "Pokud můj twitter napadají neonacisté, pak to beru jako důkaz toho, že svoji práci dělám dobře. Přeji krásné Vánoce všem lidem dobré vůle, kteří odmítají šíření nenávisti, preferují lidskost a podporují demokracii," sdělil médiím Sobotka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…