Vítejte uprchlíky, sluničkáři. Jednou díky vám budeme uprchlíky my. Říkal jsem to už dávno a nevěřili jste mi, píše Tomio Okamura

06.12.2015 8:36

Jako první jsem varoval před uprchlickou krizí a nevěřili mi. Teď vláda rozhodla o přijímání uprchlíků a toto bude následovat. Předseda strany Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomio Okamura znovu hledí do budoucnosti a hovoří o konvertování na jinou víru i o smrti. Za naši smrt prý budeme moci jednou poděkovat „sluníčkářům“ a „pravdoláskařům“.

Vítejte uprchlíky, sluničkáři. Jednou díky vám budeme uprchlíky my. Říkal jsem to už dávno a nevěřili jste mi, píše Tomio Okamura
Foto: David Daniel
Popisek: Tomio Okamura

„Nebuďme naivní, jelikož podle koránu je soužití s jinověrci možné čtyřmi způsoby: přestoupí na islám, nechají si svoji víru, ale budou platit daň a zůstanou v podřízené pozici, odejdou, zemřou,“ začíná Okamura pochmurně popisovat to, co se stane, pokud v naší společnosti začnou dominovat muslimové.

Kdo by snad Okamurovi nechtěl věřit, může se podívat, jak si Islámský stát počíná s Jezídy, nebo jak se chovají k lidem členové Africké skupiny Boko Haram. Na růžích ustláno však nemají křesťané ani v uprchlických táborech. I tam dávají muslimové najevo, co si myslí o jinověrcích. Podle politika nelze počítat s tím, že se u nás muslimové zachovají jinak, až jich vstoupí na evropskou půdu, potažmo přímo do Česka, dostatečný počet.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Už teď můžeme předpokládat, že zde islámští dobyvatelé najdou desetitisíce ochotných poddaných – v současnosti označených jako sluníčka či pravdoláskaři – kteří buď ochotně přistoupí k islámu, nebo se ohnou k službě novým pánům. Ale co my ostatní? Kam půjdeme? Politiky i médii tolik propagovaná záchrana ‚běženců‘ z nás samotných udělá v budoucnu skutečné zoufalé běžence před těmi, které Evropa ‚zachraňovala‘!" bije na poplach Okamura.

Celý text zde

Ještě ale není pozdě se tomu vzepřít, ještě není pozdě hájit naši zemi, naše tradice. Proč bychom to měli dělat? Podle Okamury mimo jiné také z úcty k našim českým předkům. Jistou naději prý skýtá právě strana Svoboda a přímá demokracie, která se prý příchozím muslimům vzpříčí v krku jako rybí kost a nedovolí jim pozřít nás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…